Sokak Dansı
4,2

flymiyaw
flymiyaw

28 Nisan 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en güzel dans filmiydi.Serisinin devamı muhteşem filme gitmenizi şiddetle tavsiye ederim.Bu film Honey i bile geçtiyse bunda bi iş vardır arkadaşlar:)
lfobo
lfobo

2 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
konu olarak çok klasik. filmin yarısı olmadan senaryoyu yazdık. müzikler hoş, danslar da görülesi ama 6/10
xeratule
xeratule

1 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Uzun süredir bu kalitede güzel bir film izlememiştim, bir dansçı olarak tüm dansseverlere bu filmi izlemelerini kesinlikle öneririm. Müzikler de çok güzeldi. 9/10 eder.
kazibe-sevgi
kazibe-sevgi

10 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
çok çok çok süper bi filmdi 2 kez gittim
gerçekten final sahnesi çok süperdi 10/10
8bbn
8bbn

3 Haziran 2008 tarihinde eklendi
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel bir film sıradan bir film değil eğer vaktiniz varsa gitmenizi tavsiye ederim kaçırmayın pişman olursunuz.
akheronrap
akheronrap

16 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
muhteşem bir filimdi harika benimde dansa ve müziğe karşı bir ilgim var özellikle hiphop... Bir kız olarak başarmak istediğim şeyleri filmdeki andie yaptı bu yüzden bana örnek ve çok güzel bir filmdi.

herkes gitsin ama dans etmeyi sevmeyenler gitmesin o zmn verdiğiniz paraya yazık olur çünkü film dansla ilgili sırf şunu sölemedende gçemicem step up 2 ilkinden daha güzelmiş=>
muratmustang
muratmustang

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzeldi fakat final sahnesindeki dansa biraz dikkat ederseniz göreceksiniz, önde dans eden zayıf sapkalı çocuk ceketsizken aynı hareketin devamında saliseler sonra farklı açıdan çekime geçilince birden bire ceketli oluveriyor. Bu tür kusurlar çoğu filmde var, film yinede muhteşem...