Sokak Dansı
4,2

9musalar
9musalar

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
dans severlerin mutlaka arşivlerine koyup
kitap gibi okumaları gereken bir film mütiş kaleografiler mevcut filmde başından sonuna kadar tempo düşmeden ilerleyen insanı sinema salonunda koltuk tepelerinde hoplatacak kadar coşturan bi film mütiş görsel şölenin yanısıra çok güzel bir mesajıda var
Kendin Ol
Çünkü Hayat Başkası Olamayacağın Kadar Kısa
harun3404
harun3404

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu film daha bugun seyrettim gerçi ingilizceydi yani TR Dublajı Daha Çıkmadı

Hayatımda Seyrettim En Manyak Filmdi :)

herkes izlesin bence
todraf
todraf

20 Mart 2008 tarihinde eklendi
street dance i 1000 misli daha guzel becerenler varken keske biraz daha yetenekli ve estetik danscılar sunsalarmis bize
doganerdogmus
doganerdogmus

22 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
ilk filmle bir bağlantısı var mıdır acaba? ilkini izlemeden bunu direk izlesek birşey kaybeder miyiz ?
byserdar78
byserdar78

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar bir banko film daha ..10 numara..hayaller danslar figürler...ve birsey söyleyeyimmi mutlaka mangal sahnesini 2 3 defa izleyin böyle mangal partisine kac defa gittiniz..kıyafetler roller danslar hele birde final varki yerlerde süründüm onlar gibi ..anlayacagınız cok güzel olmuş..danslar harika..müzik zaten...cok farklı ambiyansa fazla kaptırmayın kendinizi..sorumluluk almam..tesekkürler..
sinancetin7
sinancetin7

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
izlediğim dans filmleri arasında bugının en ıyı yapıldığı filmdi muzik olarakda florida baya hoş muzıkler yapmış ve mıssy nın müzikleri tam yerlerınde kullanılmış izlenmeye deyer bir film dir
fucara1903
fucara1903

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
film güzeldi fakat you got served filmiyle karşılaştıracak olursam you got served bundan çok daha iyiydi.Dans filmini sevenlere bu filmden önce you got served filmini tavsiye ederim mutlaka izleyin
zali515
zali515

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
ilk filminin kamera açılar, olayları yansıtması ve tabii ki dansları çok güzeldi. bu filmi sabırsızlıkla bekliyorum. süper olduğuna şüphem yok...
lfobo
lfobo

2 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
konu olarak çok klasik. filmin yarısı olmadan senaryoyu yazdık. müzikler hoş, danslar da görülesi ama 6/10
muratmustang
muratmustang

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzeldi fakat final sahnesindeki dansa biraz dikkat ederseniz göreceksiniz, önde dans eden zayıf sapkalı çocuk ceketsizken aynı hareketin devamında saliseler sonra farklı açıdan çekime geçilince birden bire ceketli oluveriyor. Bu tür kusurlar çoğu filmde var, film yinede muhteşem...