brinci filme göre aralarinda değişik güzel farklar var.birbirinin aynısı değil.bence güzel işlenmiş bir konu oyuncular gayet başarılı.birinci filmi sevdiyseniz bu filmi de izlemenizi tavsiye ederim :) 3.filmi sabırsızlıkla bekliyorum
betyl_1993 'step up 1' ide izlemeni tavsiye edebilir miyim. hem burada filmlin başında 'esas kıza' akıl veren dansçı, önceki filmdeki kahraman bu arada.
yerinizde duramayacaksınız . müzikleri ve dansları ile başından sonuna kadar sizi kasıp kavuracak...final sahnesindeki dans ise gerçekten görülmeye değer sinemada alkışlar ve çığlıklar dinmek bilmedi.günün bütün stresini attım .kaçırmayın derim
Film bi harika.izlerken insan kendini müziğin ve dansın içinde buluyor.müzikler süper insan filmi izlerken yerinde duramıyor.keyifle izleyeceğiniz bi film mutlaka izleyin :)
Evet gerçekten de ilk filminden daha akıcı ve dans ve müzikler konusundada daha profosyenel olmuş.İlk filmi de beğenmeme rağmen bunun yanında müsamere gibi kalmış.Finaldeki dans gösterisinde tam manasıyla muhteşem ve filmin ismini boşa çıkarmamış.İzleyin benden tam puan..
ilk film de harika ikinci film ilkinden daha harika.heralde ilk defa bir serinin ikincisi ilkinden daha güzel olmuş diyebilirim tabii bu sadece benim yorumum.meraklılarına ii seyirler dilerim.kaçırılmaması geren bir film.