Rec: Ölüm Çığlığı

ankarabora
ankarabora

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bende filmi begenenlere inanamıyorum. filmin yarısı flu goruntulerle gecıyor. anı sesler ve goruntulerle ınsanları korkutmayı denemısler. basıt bır fılm. tavsıye etmem
oy1131984
oy1131984

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
filmin son 15 dakikası gerçekten gerilim dolu sahneler içeriyo.ama o kadar da güzel bir film değill
recepevren
recepevren

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi sinemada izlemedim ama yaklaşık 4 ay önce mp4 formatında izledim gercekten değişik bir yapım konusu sürükleyici ama filmin içinde olmak da ayrı bir hava katmış doğrusu
mkc764
mkc764

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
İşte türk sinema seyircisinin (aşağıdaki yorumlar) bakış acısı. "Beğenmemişlermiş." Bu işin tutmayacağını söyleseydinizde Hollywood bunun uyarlamasını(Quarantine) yapmasaymış boşuna, ne gerek var değil mi!

Arkadaşlar, lütfen bilip bilmeden her filmi kötülemeyin. film hakkında bilgiler verebilirsiniz. fakat "izlemeyin,çok kötü" demeye hakkınız yok. REC i 10 ay önce seyrettimde,gerçek korkuyu hissettiğim filmlerden nadir filmlerden biri.aslını söylemek gerekirse cloverfield filminin de REC den bir farkı yok.
zapatista22
zapatista22

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar çok film izledim fiml arşivim geniştir ve genelde filmlere yorum yapmam ama burdakı olumsuz elestırıde bulunan arkadaslarının bır coğuna katılmıyorum çünkü filmi cok begendım ve haksızlık ettıklerını düşünüyorum olağanın dışında bir film yapmışlar sanki gerçekten yasanmıs gıbı yasatmaya calısmıs burda yönetmen ve her nekadar el kamerası ıle cekılmıs gıbı olsada fılmın amacı bu zaten fılme dogallık katmak, bıde su var basroldekı kadın oyuncunun bagrısları,konusmaları bazen kulak yorsada buda fılmın ıngılızce olmamasından kaynaklanıyo cunku alısmısız ıngılızce fılmlere ondan garıp gelıyo insanın kulağına ama su da var boyle gerılım fılmlerınde oyuncunun sakin olmasını ve susmasını beklemiyosunuz heralde o kadar olacak nihayetınde gerilim filmi eger korkmak ıstıyosanız gerılım fılmını sevıyosanız bence gıdilebilir güzel bir filmdi
loksando
loksando

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
herkes son 15 dakikayı çok beğenmiş bende o 15 dakika hariç her kısmını beğendim
kumsal-fb-88
kumsal-fb-88

19 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence o kadarda kötü deildi ama sonu öle bitmemeliydi...korkudan çok gerilimdi:)ve son 15dakikası süperdi;)
murtega23
murtega23

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Dün gece izledim filmi,Blair Cadısı ve Cloverfield tarzında çekilmiş olması yönüyle ilginç bir izlenimi vardı ama fazla iyi değildi sonda verilen gerilim hatrına puanım 5
cagdaspulluk
cagdaspulluk

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
1 yıl önce falan izlemiştim çok güzel bir filmdi tarzındaki diğer filmlerden çok çok iyiydi. 10/9
molibaligi
molibaligi

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Korku filmi olarak kesin izlemeniz gerekir, alışılmışın dışına çıkmadan, farklılığını hissettirebilen son zamanların ender filmlerinden biri, ispanyolca olması sadece ispanyalı gördüğünüzde ürkmenize sebep olabilir, başka bişe olmaz... Beklemezdim avrupa yapımı korku filminden başarı ama, yapan yapıyo...Bizimkiler hala testere yapamayınca destere yaparız zihniyetinde::::::::::
kubilaybayraktar
kubilaybayraktar

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Kaçırılmaması gereken süper bir gerilim,
yönetmeni tebrik etmek gerekir çok gerçekçi çekilmiş... 10/10
emine1016
emine1016

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmi kısaca duydum ve fragmanından biliyorum gerçekden güzel gerilim ve korku filmiymiş. Virus filmlerinden biri olduğunuda dipnot düşmek isterim :) merakla bekliyorum .
jimmydean-2
jimmydean-2

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/quarantine/http://www.imdb.com/title/tt1082868/Filmin aynısını çevirdiler amerikalılar. Film çok tutmuş yani :) . Ben sevdim tavsiye ederim.
sawkan
sawkan

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmin atmosferi ve olayin gelişmesi süper işlenmiş gerçekten çok iyi notlari hakediyo bu film...
Birçok korku/gerilim filminin arasindan sıyrıldığını sizde izliyince farkediceksiniz...
doruqLama
doruqLama

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
konu klişe değil diyenlere katılıyorum gibi. çünkü bu bakış açısı ile bu tarz fazla bir film yok. film için çok iyi demek yanlış olur bence. sinemada izlenmesinin şart olduğunu sanmıyorum. çünkü ne bir ses efeckleri nede bir görsel şölen var filmde. vasatın üzerinde bir film bence.6/10 iyi seyirler.