Rec: Ölüm Çığlığı

garipbicer
garipbicer

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Slm ben o kadar film seyrettim ama bu kadar basit ve berbat bir film görmedim film içinde kameranın ne işi var gerçekten izlediğime çok ama çok pişmanım
serhat-gur938
serhat-gur938

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Ne resident evil ne Dawn of the daed nede burada ismini yazmadığım bir yığın zombi filmi, bu filmi izledikten sonra onlar bana çizgifilmmiş gibi geldi. Aslında filmin konusunu bilmeden zaman geçirmek için girdim sinemaya. İnanın bana salon en az 5 kere çığlık çığlığa birbirine girdi. Işıkları açın diyenimi ararsın ağlayıp salondan çıkanlarımı ararsın özellikle bayanların %70 i korkudan terketti salonu, inanılmazdı. Ben çok soğukkanlıyımdır ama beni bile defalarca yerimden hoplattı ve son 15 dakikada gözlerimin ıslandığını hissettim korkudan. Alkışlıyorum ellerine sağlık diyorum daha ne diyebilirim saolsunlar beni dün akşam pompalımı yanıma yatırttılarya helal olsun:)
deepeyesss
deepeyesss

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
dehşet süper bir filmdi .... ilk başta çok sıkıcıymış gibi geldi ... sabrettim ve sonunu bekledim ... iyiki beklemişim ... bayağı gerildim ... ve şansımada koskoca sinema salonunda 3 kişiydik ... hakiki olarak yerimden 2-3 defa sıçradım ...korkudan yanımda oturan kocamın kollarını sıkarak morarttım galiba... ellerim hala yumruk şeklinde ... harikaydı kesinlikle tavsiye ediyorum ... söyleyeceğim tek şey şu iZLeyiN
bengubasak
bengubasak

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bir kişinin bu filmden yada başka gerilim/korku filmlerindeki tepkisi kişiye göre değişir o yüzden gerilirsiniz yada korkarsınız diye bişey söylemek absürd olur bence el kamerasıyla çekilmiş olması bence filme güzel bir hava katmış gerilme açısından.Fakat herkesin dediği gibi ısırılma-hastalık filmleri gerçekten çok klişeleşti bence daha farklı bir konu ele alınsaydı daha güzel olabilirdi.6,5/10
darkqueen088
darkqueen088

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmi yarıda bıraktım.. uykum geldi.. kötü bir film. yorumlara kanmamamak gerek!
77ersin
77ersin

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sıkı film ama ne bileyim bir şey eksik sanki filmde. Bulaşıcı hastalık meselesi çok klasik konu olmaya başladı böyle filmlerde.
jeatadore
jeatadore

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ilginç olduğunu söyleyebilirim, ne fazla abartmaya nede yermeye gerek var. Beni korkutmadı ama ilginç buldum, dikkatle izledim.
hsyn-8383
hsyn-8383

25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu filme gidipte iyi diyen arkadaşların hepsini kınıyorum.bir tane kamerayla film çekmişler zaten izlerken ondan bi başın dönüyo.ayrıca filmin konusu rezalet bilindik zombi filmleri gibi birbirlerini ısırıp duruyorlar.son 15 dk sı iyi diyenler var birde 15 dk için film mi izlenir son 15 dk da hiçbişey de yok ayrıca burdaki yorumlara bakarak gittim tam bi zaman kaybı sakınlıkla :) gitmeyin
chiwang
chiwang

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bir filmin etkisi bu kadar uzun sürer ya.O son anlar aklıma geldikçe Ağlamak istiyorum korkuda.Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
dellilah
dellilah

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
türünün en iyi örneklerinden, uzun süredir bu kadar başarılı bir korku filmi seyretmemiştim ki son zamanlarda moda olan kan revan içinde geçen filmlerden sonra dozunda vahşet içeren çok güzel bir korku filmi herkese tavsiye ederim.
zlevooo
zlevooo

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ben korku flimlerinden etkilenen birisiyimdir ama açıkcası bu filmi izleyeli 7 8 ay önce izledim ve etkileyecek bişey bulamadım.izlemek izlememek size kalmış...
izzet-tugrul
izzet-tugrul

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ya ben uzun zamaNdır bir filmde bu kadar gerildigimi hatırlamıyorum... bu filmde cok konussaksnz cunku korkunca ceneye vuruo ınsan kendını :))
recepevren
recepevren

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi sinemada izlemedim ama yaklaşık 4 ay önce mp4 formatında izledim gercekten değişik bir yapım konusu sürükleyici ama filmin içinde olmak da ayrı bir hava katmış doğrusu
loksando
loksando

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
herkes son 15 dakikayı çok beğenmiş bende o 15 dakika hariç her kısmını beğendim
kumsal-fb-88
kumsal-fb-88

19 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence o kadarda kötü deildi ama sonu öle bitmemeliydi...korkudan çok gerilimdi:)ve son 15dakikası süperdi;)