Rec: Ölüm Çığlığı

soslu
soslu

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Abartmaya gerek yok,, aman aman değil, izlemsen de olur, izlersen de tamam diyebileceğin bir film izlemiş olursun.. 6/10
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
İlk söylemem gereken şey vasat bir gerilim olduğu (korku değil).İzlemeden önce çok daha farklı bir şey bekliyordum ama bunda da hep aynı numaralar...İspanyada şu an çekilmekte olan ikincisi ve Amerikan yapımı,henüz izleyemediğiz Quarantine in bundan daha iyi bir film olma olasılığı var.O kadar sıradan yani.
ozgurblk
ozgurblk

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Amatör kamerayla çekilmiş en iyi film olmasına rağmen öyle aman aman bir korku filmi değil..Yinede seyredilir..
oy1131984
oy1131984

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
filmin son 15 dakikası gerçekten gerilim dolu sahneler içeriyo.ama o kadar da güzel bir film değill
doruqLama
doruqLama

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
konu klişe değil diyenlere katılıyorum gibi. çünkü bu bakış açısı ile bu tarz fazla bir film yok. film için çok iyi demek yanlış olur bence. sinemada izlenmesinin şart olduğunu sanmıyorum. çünkü ne bir ses efeckleri nede bir görsel şölen var filmde. vasatın üzerinde bir film bence.6/10 iyi seyirler.
dr-onderyel
dr-onderyel

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film heyecanı güzel olmuş,ama bazen tuhaf şeylerde var,o kadar cinayet oluyor,adamın peşinden koşuyor zombiler,adam kamerasını elinden bırakmıyor,ve gerçekten bağıra bağıra sürekli konuşan bir muhabir kadın,ama yinede heyecanlı bir zombi filmi olmuş.
alba42
alba42

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle ama kesinlikle daha fazla puan hakediyor.
scarface-tony35
scarface-tony35

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu kadar kötü bir film olacağını tahmin etmiyordum.arkadaşlar bunun neresinden etkilendiniz.tamamıyla klişe.
altanalansu
altanalansu

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
açıkçası yazılan güzel yorumlara bakarak filme gittim. Fakat umduğumu bulamadım. Bunun gibi birçok film var. 6/10 veriyorum. O da son 15dk daki gerilim için..
Azeroth
Azeroth

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
etkileyici bir film olmuş...filmi izledikten sonra etkisini hissettiriyor ama film o kadar da orjinal bi konuya sahip değil...resident evile benziyor...etkileme işini senaryosuyla değil handycam sayesinde hissettirmeyi başarıyor tıpkı cloverfielddeki gibi
agresive-angel
agresive-angel

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Sıradan korku filmlerinin yanı sıra , el kamerasıyla çekilmiş olmasının ortama kattığı gerilim atmosferi çok daha fazla olmuş. kendinizi film içinde hissedeceksiniz.. ses efectleri oldukça ürkütücü ve konusuylada sıradışı bir film. Filmi beğendim fakat sonu daha iyi bağlanabilirdi , cevapsız birden fazla soru var kafamda..