Rec: Ölüm Çığlığı

malibediz
malibediz

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
korku bakımından güsel bi filmdi ama sadece bi kameradan çekim filme güsel bi hava katmışş değişikk olmuş anlıcanz
bjorkincubus
bjorkincubus

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Kesinlike son zamanlarda izlediğim en yaratıcı film, gerçek bir gerilim filmi izlerken koltuğunuza yapışıyorsunuz. Mutlaka izlenmeli! Türkiyeye filmin gelişi geç oldu ama yine de gelebilmesi bile sevindirici.
kadir07can
kadir07can

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok iyi deildi ama korkmak için gittiğim bi film di vede korktun
mstermen
mstermen

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmi çok beğendim.Cloverfield filmini izlediyseniz kamera çekimleri aynı (direk tek kamera belgesel anlatım tarzı çekim...) gerçekten gerilim izlemek istiyosanız şahane bi film kaçırmayın derim...
Power-of-Tower
Power-of-Tower

28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bence film esas son sahnesiyle işi bitiriyor.Filmde en çok hikayenin eglenceyle başlayıp korkuya dönmesini sevdim.İşte buda izleyeni tamamen savunmasız bırakıyor..Dinsel temaların hikayeye girmesi tamamen büyüleyici...İnsanlarımızın sorunu ne bilmiyorum neden olaya mistik şeyler girince saçma derler..Allahın ve onun yarattıklarının ne oldugunu kim bilebilir..?Dünyamızın karanlık köşelerinde neler döndüğünü kim bilebilir??..Filme 10 üzerinden 9 verdim..Film sadece birden çıkma gibi sahnelerle korkutmuyor gerçekten gerilimin tadını alıyorsunuz..Cama çarpan taş etkisi yaratıyor...Kaçırmayın
kadir-irfan
kadir-irfan

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film son sahnesine kadar gerçekten vay be dedirten bir film. gerçekten çok etkilenmiştim bu kadar gerçekçi bir film, işte budur diyerek izlediğim bir filmdi.. fakat son sahnesinde bu kadar gerçekçiliği yansıtmak için uğraşılmış bütün emek o kadar çaba uğraş sanki bir çırpıda çöpe atılmış gibi.. neden böyle mükemmel filmleri saçma bir son ile çöp ediyorlar anlamıyorum, gerçekten anlamıyorum bu mantığı.. dinsel saçmalığın, yok tarikattı yok doğa üstü şeylerdi, yok büyüydü yok fantastikti.. gerçekçiliği ele almış bir filmin sonunda ne geziyor böyle sahneler? midnight meat train adlı filmin sonu da bu şekilde mahvedilmiş ve mükemmel diyebilceğim bir film daha sonuyla beni hayal kırıklığına uğratmıştı..

evet.. gerçekten izlenmesi gereken bir film.. her ne kadar son bitiş sahnesindeki kurguyu görmemiş olmayı, veya farklı bir sonla nokta konulmuş olmasını diliycek olsanız da, gerçekten izlemekten zevk alacağınız bir film.
judkins
judkins

25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
8-9/10 puan. Müthiş bir yönetmenlik var filmde..Ama bi yere takıldım. Spiker kız yaşlı kadının evinde bi ara kameramana: 'çektin mi?' diye soruyor. Oda: 'evet ' diyor. Kız: 'izlet bana da' diyor. Kameraman da geri sarıp çektiği son 2-3 dakikayı izletiyor. İyi de biz filmi güya bulunan kasetin kayıtlarından izlemiyor muyuz? Yani, o geri alıp tekrar izleme kısmını da mı kaydetmiş kamera:) Neyse , tekrarlıyım , Halka 1 ve Shining den sonra bu filmi de klasiklarim arasına koydum...İzleyin...
rebellion-2
rebellion-2

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
el kamerasıyla ancak bu kadar olabilirdi şiddetle tavsiye olunur ;)
zapatista22
zapatista22

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar çok film izledim fiml arşivim geniştir ve genelde filmlere yorum yapmam ama burdakı olumsuz elestırıde bulunan arkadaslarının bır coğuna katılmıyorum çünkü filmi cok begendım ve haksızlık ettıklerını düşünüyorum olağanın dışında bir film yapmışlar sanki gerçekten yasanmıs gıbı yasatmaya calısmıs burda yönetmen ve her nekadar el kamerası ıle cekılmıs gıbı olsada fılmın amacı bu zaten fılme dogallık katmak, bıde su var basroldekı kadın oyuncunun bagrısları,konusmaları bazen kulak yorsada buda fılmın ıngılızce olmamasından kaynaklanıyo cunku alısmısız ıngılızce fılmlere ondan garıp gelıyo insanın kulağına ama su da var boyle gerılım fılmlerınde oyuncunun sakin olmasını ve susmasını beklemiyosunuz heralde o kadar olacak nihayetınde gerilim filmi eger korkmak ıstıyosanız gerılım fılmını sevıyosanız bence gıdilebilir güzel bir filmdi
emine1016
emine1016

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmi kısaca duydum ve fragmanından biliyorum gerçekden güzel gerilim ve korku filmiymiş. Virus filmlerinden biri olduğunuda dipnot düşmek isterim :) merakla bekliyorum .
koala70
koala70

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Belkide bu filmin korku gerilim olduğunu duyduğumuzda,bir çoğumuz izlemek istemeyeceğiz.Çünkü son zamanlarda bize sunulan korku filmleri,hepimiz üzmüştür.Hep sırdan,klişe,alışa gelmiş filmler izlemek zorunda kalmışızdır.Konu Rec gelince,bence Hollywood yönetmen ve senaristlerin bile ders alacakları tarzda bir film.Bina sakinlerinin bir viris tarfından zombiye dönüşmeleri,ve o binanın içindeki diğer insanlara saldırmasını konu alan Rec,seyirciye korku ve gerilim ziyafeti çektiren bir film.İzlerken korku ve gerilimi derinden hisedeceğiniz,bazen koltuğunuza yapışacağınız,bazen koltuktan zıplayacağınız bir yapım.
Umarım Hollywood yönetmen ve sanaristleri bu filme bakıp bize sundukları korku filmlerini bir daha gözden geçirirler.
a-demirci61
a-demirci61

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
wow işte izledigim korku filmleri arasında en çok etkilendigim film vizyona girdi. korku filmi adındaki korku filmlerini begenmeyenler bu filme mutlaka gitsin diyorum. ilk başlarda gercekten sıkıcı bi kameraman muhabir kız itfaiyecilerle röportafa gidiyo ama olsun olaylar ondan sonra başlıyo. en fazla 5 dakka çekersiniz sıkıcılıgı. sonrasında koltugunuza sıkısıkı yapışın ve gerilimin korkunun doruk noktasına çıkın....
iznail
iznail

(son dönem diyelım) kurgusu çok başarılı bir korku/gerilim filmi.. 10/9
zuzuzuzu81
zuzuzuzu81

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
konusu karantina filmi ile aynı.. Bir tanesi ispanyol, diğeri amerkan versiyonu; filmi begendim ben, izlemenizi tavsiye ederim
ilsalaron
ilsalaron

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bu film sanırım bu alanda (hareketli dijital kamerayla çekilmiş belgesel tarzında korku filmleri) gördüğüm en gerçekçi (adeta bir Reality Show gibi) en çarpıcı en ürkünç olanı. Üstelik bu alanda pek deneyimi olmayan İspanyol Sinemasından. Yanlız bu film sınırları cidden zorlayıp çoğu zaman seyircilerin sinir katsayasını da fena halde sarsıyor yani dayanabilirseniz müthiş film dayanamazsanız kesinlikle gitmeyin derim daha ilk yarı bitmeden sinemadan kaçarsınız.