Son yıllarda izlediğim en ilgi çekici bi filmdi.Blair witch filmindeki gibi sanki filmi yaşıyosunuz.Sanki olayların ortasındasınız.Bence izlenmesi gereken süper bi film.Koltuğunuza oturun ve filmi yaşayın
Kesinlkle benzerlerinden ayrı tutmanız gereken bir film. Orjinal, şaşırtıcı, korkunç bir film. Gerilim bir noktadan sonra hiç düşmüyor. Vizyona gelince mutlaka gidin, görün, gerilin:)
amatör kamera çekimi etkileyici.insanı içine çeken bi yanı var filmin. bu arada filmi zombi filmi diye kestirip atmak büyük haksızlık olur.değişik bi yapım izlemek isteyenlere ii seyirler dilerim.
Aslında film başladığı an itibariyle bile gerilimi hissettiriyor.Ve geçen her dakika içinize işliyor.Gerilim merdivenleri tırmanıyor ve daha sonra tavan yapıyor.Sinemalarda izlemek gerçekten istediğiniz sonucu vericektir.10/9.5
filmi başlarında el kamerısıylada film mi çekilir diyerek yadırgadığım ama filmde gerilimin tırmanması ile begendigim filmin ilk bölümü dışında sıkılmadan izlenilebilir film.
İlk yarım saatte bazı yerler sıkabilir belki ama onun dışında uzun zamandır güzel bir korku filmi izlememiştim .. Atmosfer çok iyi yansıtılmış ve olayları birtek Pablo nun kamerasından takip edebilmemiz ayrı bir heyecan , güzellik katmış bence kaçırılmaması gerekenlerden .. 10/8,5
bu tarzı seviyorum. daha önce yine el kamerasıyla çekilmiş bir film olan cloverfieldi sinemada izlemiştim ve bu tarza hayran kaldım. reci de bulup izledim ve gerçekten bu tarzın en iyisi diyebilirim. filmde tempo hiç düşmüyor yani genelde korku gerilim filmleri klişelerle dolu ama bu filmde ne olcağı hiç belli değil el kamerasıyla çekildiği için sizde filmde oyuncularla birlikte gerçekten o olayları yaşıyorsunuz. ispanyollar gerçekten iyi bir iş çıkarmıs ve farklı işler bekleyen korku filmi severleri bu filmle bence tatmin etmişler. özellikle filmin son 15 dk.sı nefes almakta zorlanacaksınız mutlaka izleyin farklı bir sinema deneyimi yaşayın 9/10