Rec: Ölüm Çığlığı

keep4bans7er
keep4bans7er

7 Ekim 2010 tarihinde eklendi
12 yaşından küçükler izlerse korkar. film ilk sahneden çözülmüş idi senaryo yok desen yeri:)
AstalaVista
AstalaVista

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
[rec] ilk yapıldı.. Quarantine onun Re-make idir.. Anlayabilmeniz için bir Örnek vermek gerekirse Japon yapımı Ringu serisinin Halka adıyla yeniden çekilmesi gibi.. ;)
tutkunum41
tutkunum41

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
o kadar basit ve o kadar berbat bir filmki sormayın...
ewalove
ewalove

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
etrafımdaki herkes filmi o kadar cok övdüğü için nihayet bugün izleyebildim,fakat hiç beğenmedim sıradan basit bir film.bu kadar abartılmasını anlayamadım..bi kere güzel bir konusu yok,finali berbat...izlemesemde olurdu yani
ky-21
ky-21

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
elinde yeni gelin gibi el kamerasını elinden düşürmeyen kamereman cır cır cır susmayan muhabir . ordan oraya kendini atan insanlar vs..vs. bce saçma sapan bir filmdi
Selim5308
Selim5308

30 Nisan 2020 tarihinde eklendi
farklı bir film yapmayı denemişler ama olmamış el kamerasıyla çekim ,çok basit diyaloglar.herşeyiyle çok kötü
hakimem
hakimem

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
evet bu filmin adı Rec değil Quarantine ve film tamamiyle saçmalık karanlıkta aniden çıkan ne olduğu belirsiz yüksek ses efektleriyle süslenmiş şeyleri günümüz dizilerinede koyduğunda gayet korkutucu olabiliyor. artık bu tarz bulaşmayla geçen zombi filmlerinden kaç tane daha yapılacak çok merak ediyorum heralde bıkmadılar bunları yapmaya filmde tek güzel bi yan vardı oda filmin tek bir kamerayla çekilmesi sürekli onun gözünden bakmak (aslında buda maliyeti düşürmek için yapılmış diye yorumlanabilir)
ebubekiructepe
ebubekiructepe

25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
İspanyol korku filmi olarak çok merak ettiğim bir yapımdı, olumlu eleştiler üzerine gitmeye karar verdim ve inanılmaz hayal kırıklığına uğradım, baştan sona çığlık ve kan,vahşet görüntülerinden başka hiçbir şey yok! başağrılarıyla filmin sonuna kadar zor dayandım,izlediğim en kötü gerilim filmi!!
Breeze Aydın
Breeze Aydın

25 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
berbat..Hele başroldeki kadıinin sesi, dublajı ve gevezeliği insanı sogutuyor. bunu begenenler korku filmi görmemiş zevksiz sahıslar.