Ilknur K
1.258 değerlendirmeler
1 Eylül 2012 tarihinde eklendi
tim burton'un dünyasına ait bir film. çok eğlenceli ve sevimli bir film olmuş. johnny'e zaten söylencek bir eşy yok. vampir rolü cuk diye oturmuş üstüne. ama johnny biraz daha drama-aksiyon-romantik-komedi filmlerinde yer almalı. özledik kendisini izlemeyi. hep tim'in verdiği kostümlerle tanınmaz bir şekilde karşımıza çıkıyor. ve buda bir hayli sıktı hayranlarını.
Öncelikle müthiş bir yönetmen ve müthiş bir kadro.Filmi çekici kılan en önemli yanlarından birinin bu olduğu tartışmasız. Filme gelince de Tim Burton her zamanki gibi filmin ona ait olduğu her halinden belli.Son derece eğlenceli, son derece keyifli vakit geçirmeme sebep oldu bu fantastik-gotik film. Johnny Depp ve Helena Bonham her zamanki gibi muhteşem oyunculuk sergilemiş, kesinlikle görülmesini tavsiye ediyorum
Tüm filmlerini merakla beklediğim ve izlemekten çok keyif aldığım Tim Burton yine beni hayal kırıklığına uğratmadı. Fantastik yapımlarda bence en başarılı yönetmen. Dark Shadows çok keyifli, fantastik öğelerle farklılık katan harika bir film olmuş. Tabiki Johnny Deep ve Helena Bonham Carter'ı tebrik etmeden geçmek mümkün değil..
ben kendi adima soyleyeyim coook guldum,filmi guzel yapan Johnny Depp Eva Green in mutesem uyumu ve oyunculugu,Eva yi o kadar sevdim ki,keshke Barnabus onu sevseydi yaaa...Angelik&Barnabis ikilisine bayildim.Cok iyi...Ha bi de espriler harikaydi,antika Barnabis beni cok guldudu :)
Johnny Depp ve Eva Green filmi guzellestiren iki oyuncu. Ben Johnny Depp icin izledim. Eva Green'i oynadigi rollerden oturu pek sevmem, kanim isinmadi o oyuncuya ama isini guzel yapiyor insani filme cekiyor. Johnny ve Eva sevenler ozellikle izlesin 10/8