Kız Kardeşimin Hikayesi
4,2

ac-insan
ac-insan

7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
film size resmen olayı yaşatıyor ve bu yüzden de çok duygulanıyorsunuz..ağlamak istemiyorsanız izlemeyin ama film kesinlikle izlenmeye değer!
ozzcanbasak
ozzcanbasak

27 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
oturmamış ve manasız olduğunu düşündüğüm bi kaç sahne dışında hiç de fena bi film olmadığını düşünüyorum. ayrıntıları verip izleyecek arkadaşları yanlış yönlendirmek de istemediğimden bu sahnelerin hangisi olduğunu yazmıyorum.. kanser hastasını oynayan genç oyuncunun özellikle başarılı olduğunu vurgulamalıyım. harika bi iş çıkarmış. 10 üzerinden 8 veriyorum.. iyi seyirler.
ababy56
ababy56

9 Aralık 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel filmlerden birisi..genç oyuncular harika..başından sonuna kadar ağladım...hayatın dier bi yüzünü gördüm..anlatacak kelime bulamıorum..izlemeden ölürseniz gerçekten çok sey kaybedersiniz..yarından sonra yeni bi hayat başlıorum bnm için..o kadar etkilendim yani...10/10
akimya27
akimya27

7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
filme gitmek isteyen arkadaşlara içtenlikle söyleyebilirim ki tereddüt etmeden gidiniz çok güzel bir filmdi,oyunculuklar çok kaliteliydi,görsellik üst düzeydeydi..bazı değerlerinin yozlaşmış olabileceğine ilişkin yargılama yapmamıza yol açsa da doğru olanın mesajı veriliyor filmde 9/10
kirpi719
kirpi719

29 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Dram filmleri sevmem ama bu filmde olaylar o kadar guzel anlatilmiski. etkisinden uzun sure kurtulamayacaksiniz. kesinlikle tavsiye ederim.
doktor-100
doktor-100

4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Hiç bir filmde bu kadar duygulanıp ağladığımı hatırlamıyorum.İzlemeye yada sinemaya verdiğiniz paraya pişman olmayacağınız bir film...
aykut-378

sophia nın ve cameron diaz ın oyunculuğu tartışılamicak kadar iyiydi. 9/10
wentworthmiller-2
wentworthmiller-2

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle müthiş bir filmdi.Oyunculuk harikaydı kesinlikle.Özellikle de hasta rolünü oynayan Kate ve Annanın oyunculukları gercekci ve müthişti .Cok duygusal bir film kesinlikle.İzlerken gözleriniz mutlaka dolacak,bendede oldugu gibi..İzlerken cok farklı duygular yasattı bana.Bu filmin sizi etkileyecegine eminim.Bir annenin yasadıgı olaylar karsısında verecegi tepkiler, yasadıgı duygular , bütün olumsuzlukları kabul etmemesi, ve çaresizliği cok güzel anlatılmıs..Katein yaşadıgı duygular da ancak bu kadar muhtesem anlatılabilirdi.Film her yönüyle cok etkileyiciydi.Bircok mesaj veriyor izleyiciye..Cok dramatik , duygu yoğunlugu ve hüzünlü sahneleri bol olan bir film.Sizi kesinlikle etkileyecektir..Ve de göz yaslarınızı tutamayacaksınız..Bu müthiş filmi kacırmayın.Her yönüyle basarılı bir yapım.Mutlaka izlemelisiniz..10/9
thebestriff
thebestriff

16 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
beni ağlatan nadir filmlerden..
parameciumsrdr
parameciumsrdr

18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Kendi ruhsal durumumdan mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama bütün film boyunca gözyaşlarımı tutamadım. Bunun dışında sıkılmış arkadaşlara olmasına rağmen herkesin izlemesini tavsiye ederim. eğer yanlış hatırlamıyorsam filmin sonunda küçük kızın sölediği birşey vardı: kazandık mı kaybettik mi bimiyorum gibisinden. Evet sölediğine katılıyorum. kimin nasıl kazanıp kaybettiğinin belli olmadığı bir dünyadayız. kazanma ölçütlerimizi kime göre belli değil. Bana göre film, gelişmiş teknoloji, bilim dünyası, ötenazi, organ nakli gibi konular ve inançları arasında çelişkiler yaşayan insanlara gerçekçi bir yaklaşım.
hilalsrky
hilalsrky

14 Mart 2010 tarihinde eklendi
duygusal bi film..aile bağları çok samimi bi şekilde anlatılmış.cameron diazı ilk kez böyle bir filmde izledim, oyunculuğu harika.
e biraz da ağlıyorsunuz tabi :(
makine4
makine4

17 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten söyleyeyim çok güzel bir film . Birkaç kere daha izlenecek bir film tavsiye ederim.
bmery
bmery

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
çok iyi bir film bence. değişik senaryolu güzel bir film.kesinlikle izlemelisiniz.