Kız Kardeşimin Hikayesi

Mükemmeldi...
doktor-100
doktor-100

4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Hiç bir filmde bu kadar duygulanıp ağladığımı hatırlamıyorum.İzlemeye yada sinemaya verdiğiniz paraya pişman olmayacağınız bir film...
bengisu-yasemen
bengisu-yasemen

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
sıradanlığa düşülmeden yapılmış bir filmdi.filmin kopuk kopuk sahnelerle verilmesi izleyiciyi filme daha çok bağlıyor bence
ilsalaron
ilsalaron

30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Genelde filmleri izlerken ağlamam ama en son 'Ulak' filminde bu kadar ağladığımı hatırlıyorum zira çok etkilenmiştim bu film bunu da geçti salonu üç kez terk ettiğimi hatırlıyorum bağrarak ağlamamak için. Ancak bu film çok güzel bir şekilde insanı ağlatıyor ağlatırken de düşündürüyor o kadar bu filmden etkileniyorsunuz ki sonunda benim gibi karşı restoranta gidip bütün bozuk paralarınızı LÖSEVe bağışlayabiliyorsunuz. Mükemmel, düşündüren ve aynı zamanda ağlatan bir film muhakkak kaçırmayın derim hatta ben bir kez daha ağlamak istiyorum.
etna-m
etna-m

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Filmden çıkardığım sonuç şu "Anneler bazen zarar verebilecek kadar çok fedakar oluyorlar". Henüz annelik denen şeyi yaşamadım. Ama sanırım hiç kimse yarattığı şeyi kaybetmek istemez. İzleyin derim. Gözyaşlarınızı tutamayacaksınız
furkanoguzlar
furkanoguzlar

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
10 / 9 Perfect !!
oyunculuk,konu,duygular..Seven Pounds tan sonra böyle etkiLeniLcek bi fiLm yok diyodum..Tebrik ederim yapımcıLarı..
alper01
alper01

25 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film duygusal ve azda olsa şaşırtıcı bi sona sahip. Ancak cameron diaz ın anne olmaması gerekn bir filmdi.En duygusal sahnelerde bile nasıl ağlasamda sexy gözüksemin peşine gitmiş.Kötü oyunculuk özetle. filmin konusu ve uyarlanma şekli ayrıca filmin sahibi olan nick cassavetes için izlenebilecek bi film. Görün derim.10/8
elif-sedefim
elif-sedefim

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
açıkcası filmin sonunda hayal kırıklığına uğradım çünkü kitapla hiçbir bağlantısı yok.ancak bu şekliylede etkileyici olmuş..gerçekten izlenmeye değer bir film..kitabı da okumanızı tavsiye ederim...duygusal anlamda bir numara...
parameciumsrdr
parameciumsrdr

18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Kendi ruhsal durumumdan mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama bütün film boyunca gözyaşlarımı tutamadım. Bunun dışında sıkılmış arkadaşlara olmasına rağmen herkesin izlemesini tavsiye ederim. eğer yanlış hatırlamıyorsam filmin sonunda küçük kızın sölediği birşey vardı: kazandık mı kaybettik mi bimiyorum gibisinden. Evet sölediğine katılıyorum. kimin nasıl kazanıp kaybettiğinin belli olmadığı bir dünyadayız. kazanma ölçütlerimizi kime göre belli değil. Bana göre film, gelişmiş teknoloji, bilim dünyası, ötenazi, organ nakli gibi konular ve inançları arasında çelişkiler yaşayan insanlara gerçekçi bir yaklaşım.
fundatalay
fundatalay

17 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Gayet iyi bir filmdi. Senaryo ve kurgu bence cok iyiydi. Oyunculuklar da iyiydi.
kubrakoc96
kubrakoc96

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim gerçekten çok güzel bir flimdi akıcı duygusal ve yasamın gerçeklerini bulabileceğiniz bir flim şiidetle tavsiye ederim
fullmeric
fullmeric

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
gitmeyenler mutlaka gitmeli...hayatımda izlediğim en güzel ve doğal filmlerden biriydi..filmde sürekli ağlıyorsunuz..