Kız Kardeşimin Hikayesi
4,2

jamesbond-2
jamesbond-2

2 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
İlk yarının daha güzel olduğunu düşünüyorum ı gerçeğin ortaya çıkmasıyla biraz sıradanlaştı.Ama gerçekten başta kate olmak üzere oyunculuklar çok güçlü ve dram yönleri ağır basıyor sanırım ebeveynlere daha da duygusal gelecektir,güzel ama 4.3 kadar değil
Ilknur K
Ilknur K

15 Haziran 2013 tarihinde eklendi
Film kesinlikle dram yönünden ağır basıyor. Ağlamamak mümkün değil. Kate karakteri çok güzel oynanmış.
Chev
Chev

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
Başarılı bir film..Oyunculuklar da çok iyi..Ailece izleyebileceğiniz güzel bir film..
monopoly
monopoly

8 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Güzel filim fazla söze gerek yok. İzlemeden geçmeyin.
sarpcore
sarpcore

5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Kanser olmuş Katein etrafındaki olan bitenleri gerçekçi bir yaklamışla izliyoruz.Anne ve baba,kanser olan çoçuklarına döner olması için başka bir çoçuk yapmak gibi bana göre doğru olmayan bir yönteme başvuruyor.Kate için yapabiliceklerinin sınırını görmelerinin vakti geldiğini anlamak gibi zor bir karar aşamısını,bütün bireylerin gözlerinden bakıyoruz.Filmin genel yapısı bu tarzdaki hassas bir konuya göre orantılı olarak ilerliyor.Yani duygu sömürüsüne çok girmiyor.Üstelik Notebook gibi bir yapımda bunu fazlasıyla yapan yönetmenin filmi olmasına rağmen:)Sonuç olarak aile dramlarından hoşlananların zevkle izleyeceği bir film.
gaziodtu
gaziodtu

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
kitabını okumştm güzeldi ama kitabın sonunu değiştirmişler güzel olmamş bence sonu:(
ekinnn
ekinnn

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
ciddi bi duygu yoğunluğu yaşadım..
nskmourinho
nskmourinho

29 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Orijinal bir senaryo başarılı bir dram filmi.Tavsiye ederim hayatın değerini anlamak isteyenlere 7/10
poormf
poormf

7 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Çağrıştırdığı Mar Adantro, You dont Know Jack, Camino gibi filmerin oldukça gerisinde kalmış düzgün ama zorlanmış bir senaryoya sahip. İzlenebilir.
6/10
AykutKarabacak
AykutKarabacak

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Amerikalıların parayı herşeyin önünde tutan, duygudan yoksun insanlar olduğunu düşündüğüm için olsa gerek, filmde verilmeye çalışılan duygusal havayı bir türlü alamadım.Diğer taraftan her karakterin duygu ve düşüncelerinin ayrı ayrı seslendirilmesi hoşuma gitti; olaya farklı açılardan bakmanızı sağlıyor.Özellikle tavsiye edebileceğim bir film değil. Sadece 'müzmin' duygusallara...Benim notum: 6/10