Uzun zamandır bu kadar duygusal bir film izlememiştim.Her şeyi çok güzeldi.Sadece ötenazi yanlısı tutumu hoşuma gitmedi.Belki dışardan konuşmak kolay ama ne olursa olsun mücadeleyi bırakmamalı.Gülen ifade seçtiğime bakmayın çok üzgünüm :(
Genelde filmleri izlerken ağlamam ama en son 'Ulak' filminde bu kadar ağladığımı hatırlıyorum zira çok etkilenmiştim bu film bunu da geçti salonu üç kez terk ettiğimi hatırlıyorum bağrarak ağlamamak için. Ancak bu film çok güzel bir şekilde insanı ağlatıyor ağlatırken de düşündürüyor o kadar bu filmden etkileniyorsunuz ki sonunda benim gibi karşı restoranta gidip bütün bozuk paralarınızı LÖSEVe bağışlayabiliyorsunuz. Mükemmel, düşündüren ve aynı zamanda ağlatan bir film muhakkak kaçırmayın derim hatta ben bir kez daha ağlamak istiyorum.
Mükemmel bir film,mükemmel.Başından sonuna kadar büyük bir beğeni büyük bir şaşkınlıkla izledim.Muhteşemdi.Teker teker bütün oyuncuları kutlamak gerek.Ağlamak sadece bir araç oluyor filmde, önemli olan verileni anlamak.İyi seyirler. 10/10
açıkcası filmin sonunda hayal kırıklığına uğradım çünkü kitapla hiçbir bağlantısı yok.ancak bu şekliylede etkileyici olmuş..gerçekten izlenmeye değer bir film..kitabı da okumanızı tavsiye ederim...duygusal anlamda bir numara...
Üstüne sayfalarca yorum yapılacak bir film değil... Politik, ekonomik, erotik bir durum değil... bu gerçeklikte taraflar yok... yaşam ve ölüm bu kadar iyi işlenemezdi... 10/10
Filmden çıkardığım sonuç şu "Anneler bazen zarar verebilecek kadar çok fedakar oluyorlar". Henüz annelik denen şeyi yaşamadım. Ama sanırım hiç kimse yarattığı şeyi kaybetmek istemez. İzleyin derim. Gözyaşlarınızı tutamayacaksınız
bazı filmler ağlatır ama bittiğinde hafiflemiş hisseder insan kendini. filmden çıktığınızda mutlu olduğunuzu bile hissedebilirsiniz. kız kardeşimin hikayesi öyle bir film değil. fazla kalbe hitap ediyor, yoruyor insanı. yönetmen becerisi yüksek bir film. oyunculuklar da başarılı. bilhassa soffia vassilieva(kate) ve erkek kardeşi jason patric(brian). kate fitzgerald hala gözümün önünden gitmiyor. eğer ölümünü de görseydim aşırı dozdan giderdim herhalde.
***** film. ağlamak için değil anlamak için izlemek lazım.
Son zamanlarda izlediğim en hüzünlü ağlatma potansiyeli yüksek filmdi.Elbette başyapıt denemez ama gerçekten güzel filmdi oyunculuklar sağlam,senaryo akıcı ve güzel...yani tam alın ailenizle izleyin denebilecek bir film 9/10
me_loshh adlı kullanıcı bence hatalı, diğer dram filmlerine göre gayet sade , abartısız , gerçekçi ve eğlenceli idi. Tabi zevkler ve renkler ayrıdır ayrı mesele ama filmi kötülemek te yanlış. Zaman kaybı değil para kaybı da değil izleyicisine çok şey katan bir film. Farklı düşüncelerde gerekli ama izlemeden kötülemeyin lütfen.
Film duygusal ve azda olsa şaşırtıcı bi sona sahip. Ancak cameron diaz ın anne olmaması gerekn bir filmdi.En duygusal sahnelerde bile nasıl ağlasamda sexy gözüksemin peşine gitmiş.Kötü oyunculuk özetle. filmin konusu ve uyarlanma şekli ayrıca filmin sahibi olan nick cassavetes için izlenebilecek bi film. Görün derim.10/8