Müzede Bir Gece 2
3,7

dcarlos
dcarlos

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
owen wilson ve ben stiller akıl almaz komık 2 adam ne desek azdır owen wilson şangay şovelyeleri ve you me and dupree filminden sonra zirvede yerini aldı ben stiller ah mary wah mary kıskanç filmleriyle zirvvedeki yenini saglama aldı yanı sahane bı fılm olucaktır....
gslimtugay
gslimtugay

29 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
herkes ilk film güzel diyor,sanırım da öyle,gerçekten de daha güzel olmasını beklerdim,vakit geçirmek için izlenebilir,ama 10/6...
ugurskyline
ugurskyline

15 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bunların izlediği korsan cd mutlaka bunu sizde biliyosunuzdur ve bunlar çalıntı filimlerdir. bu filmin güzel olacağını düşünüyorum
sonsukua
sonsukua

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Daha film gösterime girmemiş o kadar kişi puan vermiş. birde 8.4 Belki farkında değilsiniz ama çoğu filmi buradaki yorum ve puanlara bakarak izliyoruz. en azından izleyin ve sonra puan verin...
salvation21
salvation21

31 Ekim 2010 tarihinde eklendi
birincisinden kat kat daha iyi bir film dvdisini bile aldım çünki defalarca izlenebilecek bir film.
murats-kara
murats-kara

20 Mart 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel film.Ben Stiler yine kendini ortaya koymuş
rapsody-38
rapsody-38

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bir filmi izlemeden ince buradaki yorumlara bakıyoruz aldığı puana ... ama siz daha filmi görmeden fragmanı bile yokken o kadar puan nasıl veriyorsunuz ?? ilkinin güzel ikincisinin de güzel olacağı fikrini doğurmaz ... lütfen birazdaha duyarlı olalım
ensar-yakamoz
ensar-yakamoz

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bencede guzel bir film olcaga benziyor ilki gayet komikti, vakit gecirmek icin ideal , ayrica muze cekimlerinde bende ordaydim , tesaduf denk geldim diyim :) adamlar sadece ben stillerin muzeye girecegi sahneyi cekmek icin tonla ekipman getirmislerdi , kamyonlar isiklar setler , artik filmleri elestiriken daha insafli olcam sanirim , baya emek var cunku :) simdi anliyorum neden film butceleri bu kodar yuksek diye :)
suatavci57
suatavci57

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ne zaman sinamalarda?Çok güzel olmalı.
betongercek
betongercek

2 Haziran 2009 tarihinde eklendi
harikaydı izlerken çok zevk aldım tavsiyemdir herkez izlesin pişman olmazssınız.
natura55
natura55

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bence güzel bir film,ailece çoluk çocuk sıkılmadan izliyebilir bu filmi.10/7 bence
ihsan-gonul
ihsan-gonul

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
1.filmine göre daha güzeldi. Herkese tavsiye ederim.
aksuntalu
aksuntalu

15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
yaratıcı bir film konusu da güzel bence 7-8 puan almayı hak ediyor
yemre-cemre
yemre-cemre

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bence cok komık fılmdır bende severım komık fılmlerı
oktay-oktay
oktay-oktay

16 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ben & owen harika ikili seyre değer bi film daha :):)