Müzede Bir Gece 2
3,7

ilsalaron
ilsalaron

24 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
İlk filme nazaran daha geniş bir kadroya sahip ancak bana göre Hollywood seri filmler sendromuna girmiş yani bayağa ticari kaçmış, ilk filmden kötü. Amy Adams ise rolüne bir hayli başarılı.
widmark-2
widmark-2

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İlki kadar eğlenceli olmasa da , Owen Wilson ve Steve Cooganın ee yeter be diyerek coşması için izlenir. 4/10
esvim
esvim

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ilk filmde daha çok gülmüştüm . açıkçası beklediğim kadar iyi değildi.. hep ilk filmler kazanıyor..
nskmourinho
nskmourinho

25 Ekim 2009 tarihinde eklendi
İlk filmin yanından bile geçemez.Zengin kadrosuna rağmen senaryo cok başarısız.İlk filmle aynı dialoglar ve komediyi başaramayan bir film.4/10
Actor-Ums
Actor-Ums

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Müzede Bir Gece gerçekten komik, eğlenceli ve keyifli bir filmdi. Fakat devamı getirilecek birr film gibi durmuyordu. İnş. ikincisi çekilmiş olmak için çekilmemiştir.
alba42
alba42

2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Gerek yoktu bence 2.sinin çekilmesine.Ama Ben Stiller oynuyor yine.Çok iyide olmasa eğlenceli bir seri.
angaralı
angaralı

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar neye göre puan veriyorsunuz? Daha sinemaya bile girmedi.Biz film izlerken aldığı puana ve yorumlara bakıyoruz,film sinemaya girmedi bu kadar puan yazık yaa milleti yanıltmayalım lütfen daha duyarlı olalım.
megstory
megstory

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
devam filmlerinin ilkinden daha fazla görsel efektlerle dolu olmasının onu daha iyi yapmaya yetmediğini gösteren bir film. rick gervais bir filme ancak bu kadar kötü entegre edilebilirdi. bu ingiliz mucizesini amerika hiç anlayamayacak.
buragi
buragi

7 Nisan 2009 tarihinde eklendi
@0shqiptar0 ben anlamadım valla film vizyona girmeden nerden izleyebiliyoruz internetten indirmeden bahsediyorsan eğer film dünyada en erken 20 mayıs da gösterime girecek.ben stillerin filmlerini severim hoş filmlerdir ama serinin ilk filmi bence stillerin en kötü filmiydi...
ybsucsuz
ybsucsuz

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
vakit kaybı..ilk filmden bir farkı yoktu..yeni veya farklı birseyler yoktu..gereksz bir devam filmi olmus..
Azeroth
Azeroth

26 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
filmin ilk serisi gerçektende berbat bir konuya sahipti..ilk okul çağındaki çocuklara hitap eden bir konusu vardı..serinin devamınında aynı olacağının kanısındayım...
vva1
vva1

22 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Büyük umutlarla izledim ama boşa çıktı. Çok sıkıcıydı pek eğlendiren yeri yoktu desem abartmış olmam. İlk filmin yanından bile geçemez. Puanım 5.
andurilhy
andurilhy

15 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
lütfen fimler vizyona girdikten sonra yorum yapalım.Bazı arkadaslar filmi izlemiş ... Nasıl oluyo bu.Film amerikada ve dünyada 20 mayıs 2009 da göstermie giriyo. cahilce davranan arkadaslara tavsiyem imdb ye girip film hakkında bilgi edinmeleridir. saygılar...
Ahmet Guner
Ahmet Guner

21 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Robin Williams, Owen Wilson, Ben Stiller çok sevdiğim aktörler kötü bir film olacağını sanmıyorum.
tugayyilmaz1
tugayyilmaz1

23 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Film nasıl olur bilemem ama ilk film o kadar güldürmemişti