Amy Adams baya iyi. Hani aşık olunacak eski tarzdan. Bence ilk filmden konu ve komedi yanları itibari ile daha iyi. İlkine göre baya derli toplu duruyor. 8
Hoş vakit geçirmek için iyi bir seçim olabilir.. Komedi adına beklentileri çok yüksek tutmadığınız sürece keyif alırsınız kesinlikle.. Ve çoğunluk gibi bende 2. filmin daha iyi olduğunu düşünüyorum
Arkadaşlar komedi filmi izlerken,özellikle bu tarzdaki bir filmi izlerken ne gibi beklentiler içerisine giriyorsunuz açıkçası çok merak ediyorum.Senaryoların yerlerde süründüğü günümüz sinema sektörünün en başarılı örneklerinden birisidir bu film.Genelde 2.filmler kötü olur ancak ilk filmdeki hava kesinlikle yakalanmış.Film kesinlikle sıkmıyor.Keyifle izledim.Ve ilk filmi izleyip beğenen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.
İlk filmin çok ayrı bir tadı vardı ama bu devam filmi ilkinin niteliğini düşürmemiş.Ben beğendim,zevkliydi.O ikisinin tableti alıp verme davası bir harikaydı. :) 10/9
Konusu saçma diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum. Sonuçda filmlerin % 90 ı gerçek dışı konulardır. Bu sadece sana hoş gelmeyebilir ama saçma diyosunuz eğer öyle düşünürseniz gerçek hayata uyarlanacak film sayısı 100 ü geçmez.