Müzede Bir Gece 2
3,7

-Lord-
-Lord-

10 Eylül 2008 tarihinde eklendi
ilk film çok güzeldi... bu daha ii olur bence...
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
İlki kadar eğlenceli, mecera dozu yüksek, komik bir film olmuş. Mutlaka izleyin insanı rahatlatan filmlerden...10/8
tarhansimsek
tarhansimsek

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Amy Adams baya iyi. Hani aşık olunacak eski tarzdan. Bence ilk filmden konu ve komedi yanları itibari ile daha iyi. İlkine göre baya derli toplu duruyor. 8
Ceren S.
Ceren S.

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Hoş vakit geçirmek için iyi bir seçim olabilir.. Komedi adına beklentileri çok yüksek tutmadığınız sürece keyif alırsınız kesinlikle.. Ve çoğunluk gibi bende 2. filmin daha iyi olduğunu düşünüyorum
stillwater-2
stillwater-2

9 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar komedi filmi izlerken,özellikle bu tarzdaki bir filmi izlerken ne gibi beklentiler içerisine giriyorsunuz açıkçası çok merak ediyorum.Senaryoların yerlerde süründüğü günümüz sinema sektörünün en başarılı örneklerinden birisidir bu film.Genelde 2.filmler kötü olur ancak ilk filmdeki hava kesinlikle yakalanmış.Film kesinlikle sıkmıyor.Keyifle izledim.Ve ilk filmi izleyip beğenen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.
dr-
dr-

19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
İlk filmin çok ayrı bir tadı vardı ama bu devam filmi ilkinin niteliğini düşürmemiş.Ben beğendim,zevkliydi.O ikisinin tableti alıp verme davası bir harikaydı. :) 10/9
Josephy
Josephy

2 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Serinin devamı 2. film bence ilki kadar güzeldi, bu arada şu Atlas Okyanusunu geçen ilk kadun pilota bende aşık oldum :) 9/10
meorman
meorman

26 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
İlki de güzeldi.Ama ilkinden güzel olan nadir devam filmlerinden
MehmetB
MehmetB

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Konusu saçma diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum. Sonuçda filmlerin % 90 ı gerçek dışı konulardır. Bu sadece sana hoş gelmeyebilir ama saçma diyosunuz eğer öyle düşünürseniz gerçek hayata uyarlanacak film sayısı 100 ü geçmez.
omer-saglam
omer-saglam

9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
ailecek izlenilebilecek dewam filmi.10/8
ewalove
ewalove

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
ilk film kadar olmasada ikincisinide severek ve sıkılmadan izledim,eğlenceli güzel bir devam filmi olmuş,maymunlar ve küçük adamlar harikaydı. 8/10
ugurskyline
ugurskyline

15 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bunların izlediği korsan cd mutlaka bunu sizde biliyosunuzdur ve bunlar çalıntı filimlerdir. bu filmin güzel olacağını düşünüyorum
natura55
natura55

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bence güzel bir film,ailece çoluk çocuk sıkılmadan izliyebilir bu filmi.10/7 bence
aksuntalu
aksuntalu

15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
yaratıcı bir film konusu da güzel bence 7-8 puan almayı hak ediyor
yemre-cemre
yemre-cemre

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bence cok komık fılmdır bende severım komık fılmlerı