Black Panther
4,2

Akhenaten
Akhenaten

18 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Film marvel'dan beklenmeyecek derecede ciddi işlenmeye çalışılmış. Ortamda panterin kız kardeşi dışında espri yapan veya espri yapmaya çalışan yok. Bu yüzden sizi sıkabilir ama film kötü değil. Wakanda güzel bir şekilde işlenmiş, önemli yönleri ortaya çıkartılmış ama senaryo için aynı şekilde pozitif şeyler söyleyemeyeceğim. Wakanda'nın dünyaya açılıp açılmaması sorununu kan davasına bindirip işin içinde çıkılmış. Bence daha organik bir senaryo olabilirdi. Puanım 10/4. Marvel serisini tamamlamak için izlenebilir
Hasan E.
Hasan E.

20 Şubat 2018 tarihinde eklendi
film beklediğimin altında çıktı öyle sizi alıp nefessiz bırakacak zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız derecede bir film değil.Haddinden fazla diyaloglar var hareketli sahneler çok az 3 kere bire bir dövüş sahneleri var, senaryonun devamlılığı sürükleyiciliği yok tam hareketli bir sahne beklerken gereksiz diyaloğlara dönüyor film. Kısaca büyük beklentiler içine girmeyin izlenebilir ama öyle ahım şahım bir film değil. Filme puan vermek gerekirse on üzerinden 6.1 ederi var.
Kubilay E.
Kubilay E.

22 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Kesinlikle hayal kırıklığıydı. Filmde artık bişeyler olsa da izlediğimize değse dedim o derece . Kesinlikle tavsiye etmiyorum