Black Panther
4,2

Ankarali0606
Ankarali0606

16 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Film mükemmel olmuş her Marvel gibi serisi olan süper kahramanlar dışında tek filmi olan karakterler arasında konu, müzik ve sahne çekimleri açısından daha iyi olmuş eğer yenilmezler 3 ve 4. Filmde Black panther ölmezse büyük ihtimalle ikinci film gelir
sanane B.
sanane B.

7 Mart 2018 tarihinde eklendi
Gidip izlenmesi gereken filmler arasında konu ve işleyiş gayet güzel filmin sürükleyiciliği var
3d olarak pek de iyi sayılmaz ama film iyi bir film
Atahan A.
Atahan A.

18 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Her zamanki gibi kaliteli bir marvel filmiydi ❤️❤️❤️❤️müzikleride mükemmeldi
Leon Jim Miguel Tan
Leon Jim Miguel Tan

14 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
After his father's death, T'Challa returns home to Wakanda to inherit his throne. However, a powerful enemy related to his family threatens to attack his nation.
Müjdat T
Müjdat T

22 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Güzel filmdi, iyi kurgulanmış, sanki uyumsuz filminin aksiyon hissini uyandırıyor biraz da. İzlemeye değer, tavsiye ederim.
ÖZLEM Ö.
ÖZLEM Ö.

17 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Uzun zamandır bu tarz bir film izlememiş olduğum için gayet etkileyici bulduğumu belirtmeliyim. Tipik bir iyi - kötü mücadelesi üzerine kurulu olan filmi benim için cazip kılan asıl taraf görseller ve spritüel Afro öğeler (kalp şekilli bitkiden yapılan bir özün içirilmesi suretiyle atalarla buluşma ve rehberlik alma) oldu. Her daim görünenin ve bilinenin ötesi olduğunu resmeden hoş ve sürükleyici bir yapım.
Nihal Haktan
Nihal Haktan

9 Mart 2018 tarihinde eklendi
It's obvious that it's a perfect movie.It's such a really tough job to succeed.congratulations......
Rumeysa Türk
Rumeysa Türk

16 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Kütahyada yaşıyorum film 16 Şubatta vizyona giriyor 17 - 18 Şubatta yayınlanmıyor 19 Şubatta tekrar yayınlanıyor böyle saçmalık görmedim
Melih G.
Melih G.

18 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Filme kötü diyen gerizekalı insanlar yanlış filme gitti galiba yada Marvel ın 10 senelik başarısını bu senede Black panther ile taçlandırmaya başlaması zorlarına gidiyor Dc fanlarının
Marvel ın m si bile olamazsınız
sinema
1 ziyaretçi
20 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Marvel tarihindeki en iyi filmler arasında. Bendeki marvel film sıralamasında kesinlikle 1. olan filmdir. 2 defa gittim hiç pişman değilim aksine izlemekten keyif aldım. Çünkü afrikalı insanların ingiliz ve fransız diye kendini lanse eden ama aslında sömürgeci insan müsveddeleri tarafından yıllarca (günümüzde de hala devam ediyor) örselenmesi kadar dehşet verici bir durum yok. Bu film, bir afrika ülkesinin hele hele efsane gelişmiş bir afrika ülkesinin, sömürgeci insanlar olmadan ne kadar rahat, barış ve huzur içinde yaşayabildiklerini çok rahat yansıtıyor. Tavsiyem kesinlikle filme gidin ve Killmonger'ın ölmeden önce T'Challa'ya söylediği sözleri gözünüzle görün. Hatta filmin sonuna kadar kalıp ilk ipucu sahnesini de sonuna kadar izleyin. Bir beyazın afrikalıları nasıl küçük gördüğünü gözünüzle görün. Kesinlikle pişman olmayacaksınız NET.