Yukarı Bak
4,4

Sarp Baran
Sarp Baran

14 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Eğleneceğiniz güzel bir aile filmi.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

18 Eylül 2011 tarihinde eklendi
animasyon yönünden iyi olmakla birlikte senaryo yönünden vasati bir yapim fakat izlenebilmesi sart 3,5/5
volkanick
volkanick

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
Fena bi film değil ama buz devri,oyuncak hikayesi,wall.E,ratatouille gibi animasyonların gerisinde olduğu da bir gerşek.Ama Erol Günaydın ustanın seslendirmesi çok güzel..
Figen-Ay-e
Figen-Ay-e

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
'Bir çulluk bulduuuummmm; o kadar büyük mü? rengarenk mi peki? çikolata sever mii?'... çok sevimli yaaaaaa :))))
sdufizik
sdufizik

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
animasyon izlerken gözlerimin dolacağı hiç aklıma gelmezdi.özellikle o huysuz ihtiyar ile eşinin hikayesi gerçekten muhteşem olmuş kaçırmayın derim.
enesnail
enesnail

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
çok tatlı bir film mutlaka izleyin animasyon oscarını garanti alır bu gece. yaşlanınca bizim de balonlarımız olacak mı acaba.
yagmur-197
yagmur-197

28 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
İlk 15 dakikası çok duygusal:(Etkilenmemeniz mümkün değil..Sonrası ise çok eğlenceli ve komik,şiddetle tavsiye edilir...Velhasıl 10/9 verdim selametle:)
Tolgakocak
Tolgakocak

11 Eylül 2023 tarihinde eklendi
başarılı bir animasyon yapımı olmuş bence daha önceden lisedeyken dersde öğretmenler izletmişti bize ozamanda hoşuma gitmişti sevdiklerimizin kıymetini bilmek gerekiyor zamanın nasıl gectiğini anlamıyoruz malesef 10/7
Burakrises
Burakrises

11 Mart 2010 tarihinde eklendi
güldümeğlendimhüzünlendimgerildim kısacası izlediğim en kaliteli anımasondan biriydi çok güzel olmuş 10/10 zamanınızı iyi değerlendirmiş olursunuz izlerseniz
pembeoje
pembeoje

19 Şubat 2016 tarihinde eklendi
yer yer gülümseten yer yer duygulandıran izlediğim en iyi, harika bir animasyon filmi.. sıkılmadan izlenir.
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

10 Aralık 2011 tarihinde eklendi
bir ev balonlarla taşnabilirmi. tabiiki tahtadan olan bir ev taşına bilirmiş. gerçek hayatta denediler oldu. bu filde ayrı bir tat var normal bir animasyona benzemdiği için beğendim.
Furkan Y.
Furkan Y.

13 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Normalde animasyon pek izlemem. Ama bu ayrı bir film. İlk sahneler harika ötesi. Ailece, sevgiliyle, arkadaşla, tek yani her şekilde izlenebilecek bir film. Animasyonlara bakış açımı değiştiren film ama diğerlerinde bu tadı bulamayacağımdan eminim.
mehmet53
mehmet53

2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
yine pixar filmi yine şahane.ilk defa bir animasyon filminde ağlayacaktım.
dersimliya
dersimliya

23 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
ayyyy bu filmm çok tattlııı
a closed chapter
a closed chapter

18 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Animasyonun içindeki saçmalıklar ve duyguların mantıklılığı aynı zamanda hem tutarsız hem de çok dengeli. En büyük örnek evi uçurma hayali. Bu mantıksız, ama bir hayalin bu kadar ''hayal'' olması çok gerçekçi. Gerçek olamayacak, hayal ettiğimiz şeyler ne kadar ''olamayacak''sa, burada evi uçurabiliyorlar ve oluyor. Varacakları yerin bütün dünya tarafından bilinmemesi ve bunun bir animasyon olarak hikayeleştirilmesi, yazının başındaki söylediğim tutarsızlığın ve mantığın dengesidir.
Bu animasyonu yetişkin animasyonu yapan etken, animasyonun baş karakteri olan dedenin animasyon boyunca geçirdiği radikal davranış değişiklikleri. Hiç bir zaman olamayacak bir hayalin gerçekleşmesi sonucu bir kişinin verdiği tepkiler ancak bu kadar seyirciye anlatılabilirdi. Böyle hiç yaşanmamış bir olayın etkilerini anlamak bile zorken, up animasyonunda seyirciye çok başarılı bir şekilde aktarılmış.
Sadece hikayesiyle ancak 2.5/5 alır. Ama hikaye ve duyguyu bu kadar orjinal bir şekilde aktarabildiği için ve izlerken, bize karakterleri yaşattığından dolayı benim puanım 4.5/5.