Sinemanın büyüsünden midir ya da yeni teknolojinin getirdiği daha iyi izlenilme oranından mıdır diye tam bir fikir birliğine ulaşamamışken,Pixarı bir daha ayakta alkışlıyarak bulduk o ulaşamadığımız sinema büyüsüne.
Filme birkaç saat önce gittim. 3 boyutlu veya orjinal dilinde olmamasını ilk başta ben de diğer arkadaşlar gibi yadırgadım ama film başlayınca büyüsüne kapıldım. Dublaj işini bu sefer iyi yapmışlar. Animasyonda Pixar kalitesi kendini gösteriyor. Filmin başları çok hüzünlü. Ayrıca filmden önceki kısa animasyon çok hoşuma gitti.
Çok eğlenceli 1 film.Pixar süpper 1 iş çıkarmış,özellikle başındaki 5 dk lık kısa animasyon(partly cloudy) enfes(internetten seyredin mutkala).3 d izleyemediğime üzüldüm sadece..Mutlaka sinemada gidilesi 1 çalışma.Dublaj işinde de epey 1 mesafe katettiğimizi düşünüyorum,çok başarılı olmuş.Carl Fredricksen yaşına göre 1 az fazla enerjik,o kadar:)9/10
üzülerek söylemeliyim ki üç boyutlu versiyonu Türkiye ye gelmedi.sakın filmin afişine aldanıpta üç boyutlu zannedip de gitmeyin.büyük hayal kırıklığına uğrarsınız.Malesef ben uğradım bugün.herzaman ki gibi filmi türkiye ye getirenler ucuza kaçıp üç boyutlu versiyonunu getirmemişler.türk seyircisi bunları görmek istiyor.yazık gerçekten yazık.bunlar olmadığı sürece türk seyircisi hep kazıklanır ve sinemadan soğur.amerikada seyirciye her türlü olanaklar ve rahatlıklar sunuluyor ama bizlere malesef bunlar sunulmuyor.bu olayı ve filmi getirenleri kınıyorum.bu filmi üç boyutlu izlemeyi isterdim..film olarak gerçekten eğlenceli ve güzel bir film.sıkılmadan izlenebilecek ve rahatlıkla her yaş grubuna hitap eden güzel bir pixar yapımı.pixar ı birkez daha tebrik ediyorum..
Bizim ülkemizde SiNeMayI getirende bir Anlayış ve düzey olmadıktan sonra kendi sinemamızın gelişmesi hayal..koskoca İstanbulda BİR tane orjinal SeaNS olmaz mı ya?!!!Gerçi, SimpsonS gibi sesleri iki onyıla damga vurmuş bir filmi Tüm Türkiyede DuBLaJ göstereN ZiHNiYetteN BEkliyordum ve maalesef buldum!! :@
Carl ve Ellienin çocukluğunu ve yavaş yavaş yaşlanmalarını gösteren sahneler çok hoşuma gitti.Carla Erol Günaydın iyi gitmiş.Pixardan yine bir şaheser.Bu adamların insan olduğundan şüphem var.Kısacası 9/10.
gerçekten cok güzel bir film küçüklere deilde daha çok büyüklere hitap edilmiş 10/10 herkez izlemeli animasyon hayranları için tam bir baş yapıt bu filme kötü diyen arkadaşım bence hiç bir animasyonu sewmiyor herkez izlemeli dramın komedinin içinde erimesi gibi olmuş xD gercekten cok guzel
Çokkk güzel bir animasyon, aslında çocuklar içinde güzel ama bana kalırsa büyüklere hitap eden bir animasyon, duygusal olarak yoğun benim çok hoşuma gitti.