Yukarı Bak
4,4

makiddin
makiddin

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Anlamlı hoş bir film.Komedi diye geçiyor olmasına rağmen çok komik bi film değil fakat hoş ve eğlenceli bir film
basouekin
basouekin

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
pixar yine yapmış. wall-e kadar olmasa da çok güzel ve anlamlı bir filmdi. gençken bazı hayallerimiz vardır yetmişe geldiğimizde hiç bir hayalimizi gerçekleştiremediğimizi görmek gerçekten çok üzücü. hayallerin peşini asla bırakmamalıyız
maverick1989
maverick1989

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
sade, akıcı, eğlenceli, hüzünlü, heyecanlı... Pixar yapmış yapacağını, söyleyecek birşey yok....

çokta iyi yapmış ;)
Ceren S.
Ceren S.

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
inanılmazz keyif aldım.. 3boyutlu izlemedim ona rağmen çok güldüm ve çok eğlendim kim bilir 3 boyutlusu ne kadar güzeldir kesinlikle tavsiye ederim çok şirin ve sıcak bir o kadar da eğlenceli bir animasyon.. :)
Ilknur K
Ilknur K

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli ve başarılı bir fildi. yediden yetmişe herkes izlemeli...
nurguldemirbay
nurguldemirbay

29 Ekim 2009 tarihinde eklendi
animasyon seviyorsanız sakın kaçırmayın hatta arşivinize ekleyin. harika olmuş. her zaman böyle animasyonlar gelmez benden söylemesi
khaleesi
khaleesi

28 Ekim 2009 tarihinde eklendi
buz devri serilerinden sonra en çok güldüğüm film budur heralde..çoookk eğlenceli,kesinlikle izlenmeli :DD
ayvet
ayvet

25 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Fatih Historia da 3 boyutluda izleybilirsiniz. ben şahsen ucuz olsun die 2 boyut tercih ettim.
Ve belirtmeliyim tek kelimeyle müthiş bir film. Dram ve komedi. Ciddiyim :D
Pixar bu işi biliyor ya :)
vva1
vva1

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Çok güzeldi..
nskmourinho
nskmourinho

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Pixar yine golünü attı.Walle den sonra yine damarlara işleyecek enfes bir film olmuş.Her türlü duyguyu sonuna kadar hisettiriyor.8.5/10
erencanyilmaz91
erencanyilmaz91

23 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Çok güzeldi kesinlikle izleyin derim devekuşumsu canlıya koptum süperdi başlarda dramı yüksekti bi ara baya hüzünlendim ama sonra sürekli güldüm eğlendim çok iyiydi:) 109
duygu8888
duygu8888

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

23 Ekim 2009 tarihinde eklendi
istanbulda(avrupa yakası) nerelerde var 3d?
klavuz-1077
klavuz-1077

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Sinemanın büyüsünden midir ya da yeni teknolojinin getirdiği daha iyi izlenilme oranından mıdır diye tam bir fikir birliğine ulaşamamışken,Pixarı bir daha ayakta alkışlıyarak bulduk o ulaşamadığımız sinema büyüsüne.
Rinnegan
Rinnegan

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Filme birkaç saat önce gittim. 3 boyutlu veya orjinal dilinde olmamasını ilk başta ben de diğer arkadaşlar gibi yadırgadım ama film başlayınca büyüsüne kapıldım. Dublaj işini bu sefer iyi yapmışlar. Animasyonda Pixar kalitesi kendini gösteriyor. Filmin başları çok hüzünlü. Ayrıca filmden önceki kısa animasyon çok hoşuma gitti.
konacakli
konacakli

18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
izmire 3D olarak gelmese de muhteşemdi :)))