pixar yine yapmış. wall-e kadar olmasa da çok güzel ve anlamlı bir filmdi. gençken bazı hayallerimiz vardır yetmişe geldiğimizde hiç bir hayalimizi gerçekleştiremediğimizi görmek gerçekten çok üzücü. hayallerin peşini asla bırakmamalıyız
inanılmazz keyif aldım.. 3boyutlu izlemedim ona rağmen çok güldüm ve çok eğlendim kim bilir 3 boyutlusu ne kadar güzeldir kesinlikle tavsiye ederim çok şirin ve sıcak bir o kadar da eğlenceli bir animasyon.. :)
Fatih Historia da 3 boyutluda izleybilirsiniz. ben şahsen ucuz olsun die 2 boyut tercih ettim. Ve belirtmeliyim tek kelimeyle müthiş bir film. Dram ve komedi. Ciddiyim :D Pixar bu işi biliyor ya :)
Çok güzeldi kesinlikle izleyin derim devekuşumsu canlıya koptum süperdi başlarda dramı yüksekti bi ara baya hüzünlendim ama sonra sürekli güldüm eğlendim çok iyiydi:) 109
Sinemanın büyüsünden midir ya da yeni teknolojinin getirdiği daha iyi izlenilme oranından mıdır diye tam bir fikir birliğine ulaşamamışken,Pixarı bir daha ayakta alkışlıyarak bulduk o ulaşamadığımız sinema büyüsüne.
Filme birkaç saat önce gittim. 3 boyutlu veya orjinal dilinde olmamasını ilk başta ben de diğer arkadaşlar gibi yadırgadım ama film başlayınca büyüsüne kapıldım. Dublaj işini bu sefer iyi yapmışlar. Animasyonda Pixar kalitesi kendini gösteriyor. Filmin başları çok hüzünlü. Ayrıca filmden önceki kısa animasyon çok hoşuma gitti.