Ortalama puan
3,1
58 Puanlama
5
0 Eleştiri
4
3 Eleştiri
3
1 Eleştiri
2
4 Eleştiri
1
3 Eleştiri
0
0 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
Okuduğum yorumlara sinmiş genel beğeni ifadelerinin aksine benim oldukça sıradan bulduğum bir yapım.
Ağlak olmadan duygusal desem filmi tarif etmiş olurum herhalde.Joe Wright çok da iyi olmayan senaryonun kendisine verdiği olanaklar içerisinden maksimum verim almayı başarmış.Oyunculuklar çok iyi,hatta Jamie Foxx'lu bir filmin yapım sürecini sağ salim atlatmış olması bile büyük bir başarı.Ama işte filmin başladığı gibi devam eden ve biten,zirve anlarından yoksun senaryosu ''The Soloist''ın bir klasik olarak anılamayacak olmasının nedeni.
bınlerce sanat fılmı ızleyebılırım ama amaç seyırcıyı baymaksa bu sanat degıl...bu yorumlara bakıp fılm ındırenler var..kesınlıkle konusuz ; full sıkıcı; bastan asagı çello sesınden baska bırsey olmayan anlamsız bır konu.verdıgı mesaj fınal yok..hayattan bır kesıt sunulmus...durum fılmı olmus ama sınema bır sanattır ve sanat karsıdakının begenısını kazanmalı..çok basıt çok anlasılır ama çok çok vede çokkkk sıkıcı...gunde 3 fılm ızlıyorum artık ve bu fılm çok kötü.......4 verdım..ıyı goruntu ve yonetmenlık.oyunculuk ama sonuç 4.
Çoçukluğundan beri en büyük tutkusu olan müziğe kendine fazlaca kaptıran Nathaniel, şizofreniye yenik düşer ve hayatını sokalarda evsiz olarak geçirmeye başlar.Steve ise gazetede köşe yazarlığı yapmaktadır.Tesadüf eseri Nathanieli tanır ve yaşadıkları ilginç gelir.Steve köşesinde Nathaniel hakkında yazılar yazıp,geçmişini incelemeye başlar.Film,ağır yapısıyla herkeze uygun olmaybilir.Müzik tutkunu olanlar için ideal olabilir.Bana kalırsa hikayeyi analtma noktasında sıkıntılar yaşamış.Filmden az bir şey koparsanız tekrar yakalamak zorlaşıyor.Sakin bir şekilde izlemek lazım ama yinede iyi bir film olduğunu düşünmüyorum.
Kötü bir film.Kadroyu görünce daha sağlam bir film beklemiştim ama hayal kırıklığına uğradım.Senaryo çok yüzeysel bir türlü içine içine girmiyor,karakterler enine boyuna tanıtılmıyor.Olmamış
Beğenmeyen çok arkadaş görüyorum, film başka bir film üstüne izlenecek film değil. tamamen boş kafa ve rahat bir zamanda izlenirse çok keyif alınacağını düşünüyorum.
sanat filmlerinden nefret eden ve sürekli aksiyon peşinden koşan ben filmi seven hayran kitlesinden sayabilirsiniz.
Foxxun oyunculuk performansı ve downey Jr.un büyüyü tamamlaması beni izlerken hiç sıkmadı.Film de gazetecinin kendine hikaye araması gibi filmde kendine bir konu aramış ve kişisel drama çıkmış ortaya.
Puanım: 8 / 10
sanat filmlerinden nefret eden ve sürekli aksiyon peşinden koşan ben filmi seven hayran kitlesinden sayabilirsiniz.
Foxxun oyunculuk performansı ve downey Jr.un büyüyü tamamlaması beni izlerken hiç sıkmadı.Film de gazetecinin kendine hikaye araması gibi filmde kendine bir konu aramış ve kişisel drama çıkmış ortaya.
Puanım: 8 / 10
iyi başlıyor ama
devamı gelmiyor. orta karar olmuş.
devamı gelmiyor. orta karar olmuş.
Hani eski arabalara yeni parfüm kokusu sıkarlar ya, bu kötü filme de sanat parfümü sıkmışlar. Jamie Foxxeun saçları dışında çok özensiz bir filmdi. Hem ana hem yan hikayeler çok kötü işlenmiş.
yıkılıyoo yaa.çok iyi görün bakk.demedi demeyin:))
Bekliyorum bekliyorum gelmiyor kardeşim. Yine Joe wright yine dario marianelli. bu adamlar porno bile çekseler oscarlık film olur.
biraz geciken güzel bir film...
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler