Takva
3,8

ekonakci
ekonakci

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
erkan can olduğu zaman filmin konusuna bakmak aklıma gelmiyor. bence erkan can türk sinemasının şener şen den sonra en iyi aktörü...
wickedsinner
wickedsinner

31 Aralık 2006 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat...!
dere758
dere758

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
iyi bir film. konu iyi fakat senaryoda bazı kopukluklar var gibi.bazı konular havada kalmış.ayrıca sonuda çok kısa geçilmiş gibi..
Plagueis
Plagueis

28 Aralık 2006 tarihinde eklendi
orta derece bir film olmuş daha büyük beklentilerle gitmiştim açıkcası.Erkan Can’ın oyunculuğu filmin kesinlikle en büyük artısı.filmin konusu güzel ama senaryoda bu güzel konuyu iyi işleyememişler bence. senaryoda ciddi kopukluklar havada kalan yerler var ve sonuda pat diye sanki bitmemesi gereken bir yerde bitiyor.film bitince ee noldu bittimi şimdi falan olmustum.dini bütün bir adamın günümüz şartlarına uyarak bozuluşu çok daha çarpıcı şekillerde işlenebilirdi bence.oyunculuklarda bence filmin en kötüsü Güven Kıraç’dı özellikle zikir sahnelerindeki saçma hareketleri sahnenin doğlallığını bozuyordu.sonuç olarak Türk sineması için önemli bir film olmuş ama çok daha iyi olabilir seyirciyi içine almayı başarabilirdi bu olmamış.Erkan Can’ın kusursuz oyunculuğu için izlenir..
nilsencan
nilsencan

28 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu yıl yapılan en cesur film.bence erkan can altın portakalı sonuna kadar haketmiş.tabi yardımcı oyuncuları da unutmamak lazım mesela güven kıraç da çok iyiydi.bu filmi tavsiye ediyorum arkadaşlar
fatmazehra536
fatmazehra536

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
genel olarak ii bi film bence,muharremin yasadığı ikilem gercekliğini izleyici üzerinde cok ii hissettiriyor,ama rüya sahneleri abartılı diorum,hani o sahnelere geçiş daha az sasırtıcı oolabilirdi,ama gercekten ii bi arastırma tanıma sürecinden sonra cekildii bellli..
mbozbayir
mbozbayir

15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çok sıkıldım boşa geçen iki saat hiç tavsiye etmiyorum..
aeski
aeski

15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Film konu bakımından ve adındanda belli olduğu üzere mistik öğeler taşımakta; ancak bu öğelerin işlenişi ve samimiyeti çok yüzeysel kalmış ve o sahneler için bu işlerden anlayan kimselere pek fazla danışılmadan yapılmış diye düşünüyorum. Örneğin zikir sahneleri yada namaz sahneleri çok yapmacık ve yüzeysel bir şekilde geçiştirilmiş. Yani , Muharremin "ihtilam olma"sahnesine gösterilen "ihtimam"ın çok azını tasavvufî ögeler taşıyan sahnelerdede görebilsek çok daha iyi olcakmış "Kurtlar Vadisi"nde bile izlediğimiz zikir sahnelerindeki samimiyet bu filmde maalesef yok. Ayrıca filmde tarikatlar eleştiriliyormu, takdir mi ediliyor yada çaktırmadan bazı mesajlar mı verilmek isteniyor anlamış değilim. Ancak yinede ellerine sağlık filmde emeği olanların. Umarım bu tarz filmleri, kendilerini o konuda daha donanımlı olduklarını hissettikleri bir anda çekerler.
erboz-3
erboz-3

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
güzel bi konu yakalanmasına karşın seneryo yeterince dolu değil daha iyi işlenibilrdi yinede erkan can ve güven kıraç çok başarılı
egemendag
egemendag

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Filmin sonunu hiç beğenmedim.Tarz bakımından ilginç bir son olmalıydı.Erkan Can’ın performansıyla ödülü hakkıyla aldığını kanıtlıyor.Ama genede filmi kurtarmaya yetmiyor.
ayse-melek
ayse-melek

11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
sıkıcı diğil ama insanı çok saran bi filmde diğil...bukadar ödülü sanırım işlenmemiş bi konu işlendikleri için aldılar
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

8 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence sürükleyici bir filmdi biraz sonu birden kesilmiş o bakımdan belki gidenler o bakımdan bir hoşnutsuzluk içerisinde kalabilirler güldüren sahnelerde oldukça fazla vardı ama sinemada izlenecek kadar özel bir filmde değil
seroboy-17
seroboy-17

8 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bu Filme neden bukadar fazla puan verildiğini anlamadım,film başlarken ilerisi hakkında baya bişey düşünüyosunuz ancak,filmin ilerleyişi bir tülü tempoya kavuşamıyor ve sizi hayal kırıklığına uğratıyor.Bazı sahneler çok uzatılmış,Filmin sonunda dumur oluyosunuz ve filmin bittiğini anlamıyosunuz.Filmin müziklerini çok kulak tırmalayıcı buldum replikas pek yapamamış.Ancak filmde birisi varki oda Erkan Can oyunculuğu tartışmasız çok iyi ve gerçekten alkışı hak ediyor.Daha güzel yapılabilirdi ve sonu daha iyi bitebilirdi.10/6
nefiseelbir
nefiseelbir

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
oyunculuk çok başarılı, konu ilginç ama sonu daha iyi bağlanabilirdi. gidilir mi? bence gerek yok :)
pyramidhead-2
pyramidhead-2

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmde birçok kişininde dem vurduğu gibi senaryoda problemler var. bazı yerleri sıkıyo. hatta filmi yarıda bırakanlar var. ama filmde dikkatli gözlerden kaçmayacak msj lar da var. erkan can döktürmüş gene. orta halli bi film 10/6,5