Ortalama puan
2,6
94 Puanlama
5
0 Eleştiri
4
6 Eleştiri
3
4 Eleştiri
2
4 Eleştiri
1
5 Eleştiri
0
1 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
Genelinde net bir başarıdan söz etmek zor osa da senaryonun olabildiğince doldurulmaya çalışıldığını düşünüyorum.O klasik ''kız ve erkek tanışır''dan başka bir yandan da yeni bir hayata başlayan,çalıştığı şirkette yönetici konumunda olsa da işçileriyle hiyerarşi açısından zaafiyet yaşayan,bir kadın olarak üst olmanın zorlukları ağırlıklı erkek çalışan tarafından zaman zaman kendisine gösterilen,kapitalist şirketlerin politikaları ve bundan zarar gören işçiler gibi yan öyküleri de romantik komedi kalıpları içerisinde gayet ölçülü bir şekilde anlatmaya çalışıyor.Renée Zellweger'in çokça estetik barındıran yüzü itici gelmiyor değil beri taraftan ancak izlerken yormayacak,hafif tempolu boş zaman filmlerinden biri.Son üç günde üç ayrı filmde karşıma çıkan J.K. Simmons da kişisel seyir defterimde yaşadığım tuhaf ayrıntılardan biri benim için.
çok guzel degıl vasatın bıraz ustu..seyredilmesede bişi kaybedilmez.renee cok yaşlanmış kırışmış uzuldum :(
yani eh işte. Pek sarmıyor. Bilindik mutlu son tamam da ne romantik ne komedi yani neyse uzatmaya gerek yok izlemeseniz de olur. 6/10
İzlenebilir bir film, süper değil ama kesinlikle kötü de değil. Boş vakitte, kafa yormadan hoşça vakit geçirmek için ideal.
filmler butce-çeşit-beklenen gişe vbbbb çeşit çeşittir bu filmi çeken uzmanlarda filmin son yuzyılın rekor gişesını yapmayacagını bılerek cekıyolardır emın olun.eglencelı ızlenebılecek bır fılm
komedi filimlerinde genelde puan çok yüksek olmaz.bu filim pek komık diğil öle yavaş bi anlatımla adındanda anlaşıldığı gibi kasabaya gelen bir ceo nun hıkayesi.izlemesenızde olur.
pek açmadı beni, başı sonu herşey belliydi, Renée Zellweger bitchy tarzda hiç ii değildi, rol resmen üstüne olmamıştı, topuklu ayakkabı ile zar zor yürüyordu!zamanım bol, geçirmek için yer arıyorum diosanız izleyin :/ ..***..
Klişeler yığını.Başında sonunu tahmin edebiliyorsunuz 1 dakikasından bile zevk almadım 3/10
bu film ne romantik,ne de komedi.bu tarz filmler için yeni bir tür oluşturulmalı.mesela durağan/anlamsız yada durağan/sıkıcı yazılabilir türüne
Bu filmi sadece Renee Zellwegeri çok sevdiğim ve beğendiğim için seyrettim..Sadece onu bile seyretmek güzel..Kar ve buzların üstünde sıcacık bir gülüş,sıcacık bir kadın..Yoksa film çok vasat...
ilk yarısı gayet hoşuma gitti ikinci yarıyı izleyemedim. şuan filmin devamını merak ediyorum ilk fırsatta izleyeceğim. çok eğlenceli bir filme benziyor.
"ehirden ktm daa" hikayesi :)
film bulamadığım için gittiğim ama yarısı bile olmadan çıktığım bir film vasatın kesinlikle altı olamaz böyle bir komedi :S
Renée Zellweger filmlerini severim ama bu olmamış.çok basit bi kurgusu var ve yeterince duygusallık yok
ilk 30 dksında ne olup biteceği anlaşılan, geriye kalan 60 dksı sıkıcı bir şekilde izlenilen vasat hale ulaşamayan bir film, tavsiye etmem.
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler