ilsalaron
10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
İlk önce bu filmdeki olayları anlamak için ilk bölümü izlemiş olmanız gerekiyor zira bu film ilk filmden bağımsız bir film değil. Buna rağmen ilk filmden herşeyiyle çok daha kötü bir film var karşımızda.
İlk film çok klişe ve yavan başlamış fakat daha sonra hem bu klişelikten kurtulmuş hem de ağızda başka bir tat bırakmıştı zaten bayağı d aödül toplamıştı.İkinci filme gelirsek ilk filme tamamen ihanet eden bir film olmuş, sırf kanla dolduralım iğrençlik yapalım millet izlesin mantığıyla çekilmiş.Kesinlikle uzar durun 2/10
Cehenneme 1 Adım filminin devamı...içine donsuz gezen tüysüz adamciklari sokunca filmin cazibesi pek kalmayan , korku öğesini gerçekçi veremeyen filmler biraz çocukça, basit ve vasat geldiği icin puanım 1.
arkadaşlar ben filmi izledim ilkinden daha vasat diyebilirim sinemeya gidip boşu boşuna para vermeyin bu filme eminim daha güzel alternatifler bulacaksınız