Cehenneme 2 Adım
3,2

The-Erinch
The-Erinch

19 Nisan 2010 tarihinde eklendi
İlkinde sağlam gerildiğimi hatırlıyorum,devamındada irkildiğim sahneler olmadı değil ama ilki kadar etkilemedi ve sonu,bence part 3e hiç mi hiç gerek yok.
gokhansld
gokhansld

10 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Son derece başarılı bir devam filmi olmuş. Bazı sahnelerde ilk filmi bile geride bırakmış. Ayrıca filmde ki süpriz beğenenler tarafından tatmin edici olmuş. Serinin üçüncüye göz krıptığını ise filmin sonunda anladığımız Cehenneme İki adım, bence kendi kulvarında özel yerini almış.
Aytaç Kara
Aytaç Kara

10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
isimle ilgili polemiği geçiyorum o tamamen ayrı bir konu zaten de:)film bence beklediğimden iyiydi..İlkini izlemedim,gerilim-korku filmi diye düşünerek gerildim mi korktum mu hayır hatta salonda bırakıp çıkanlar da oldu beğenmeyip de ama bence film çeşitli kısımlarıyla kendisini çektirebiliyor..Asıl bomba kısmı sonu zaten,sonundan sonra ya hayran kalırsınız ya da siz de filme bin türlü laf edersiniz:)bir izleyin derim ben..
sekegu
sekegu

12 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Cehenneme 3 adımı bekliyoruz :)
furkanoguzlar
furkanoguzlar

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
aslında 1. sinde ne nedir neden böyledirli sorularla gerim gerim gerilmişken konuyu bilip izlemek 1. deki tadı vermiyor elbette.ama gel gör ki kendine has mağara havasını soluyunca siz bile solunumunuzu tutmaya çalışıcaksınız ses çıkmasın diye 8/10 sinemada izlenir ;)
emre23-18-15
emre23-18-15

28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
mükemmel bir film gerisi yalan.....
obsession-love
obsession-love

6 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Genelde seri filmlerinde 2. ve 3. filmler 1.sine göre daha kötü olur ama ceheneme bir adım serisinde bu böyle olmamış.İlkine göre daha gerilimli bi film olmuş ben seyrederken baya bi kasıldım bence 3. film çok dahya güzel olacak kesinlikle öneririm.
m-mansuroglu
m-mansuroglu

11 Nisan 2010 tarihinde eklendi
ilki gibi buda cok iyi olmus, ilkini begenenler bunuda mutlaka beğeneceklerdir. cehenneme 3. adım!!! da yolda buyuk ihtimal sabırsızlıkla bekliyorum:D
altug-unver
altug-unver

7 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bana 3.süde gelicek gibi bir izlenim bıraktı bu film.film nasıldı sorusuna gelince güzeldi.korkmak ve gerilmek isteniyorsa gayet izlenebilcek bir film.