WAZ
2,1

korkumania
korkumania

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
tam olarak anlamadigim sanki vizyonda yada yakin zamanda cok guzel korku gerilim filmleri izledikde bu film o yuzden acimasizca elestiriliyor.filmin konusu cok guzel sadece kugu ve senaryoyu biraz derinlesdirebilirlerdi.finalide cok kotu sayilmaz bence guzeldi 10/7
stingenes
stingenes

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
o kadar yavaş bir film ki;filmin sonunda kız arkadaşım uyandırdı beni.o derece yani..
boşa zaman kaybı..
blaspranax
blaspranax

8 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en kötü filmlerden bir tanesi olmaya hak kazandı....filmin basından sonuna sürekli sigara içen polis ile işe yeni başlamış izlenimi veren kadın polis berbatlardı....filmi sabrederek izledim ta ki filmin sonuna gelinceye kadar....filmin sonu bu kadar kötü olabilir.hiç beklemezdim...inanılmaz kötü bir film...bir filmin sonu bu kadar saçma olur....zenci- polis ilişkisi....
oy1131984
oy1131984

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
!!!!kötü film!!!!!!!
selcuk35
selcuk35

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmin afişine bakıp da aldanmayın sakın. türünün en kötü örneklerinden...
serkan-izm
serkan-izm

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filimi adam akıllı bir yönetmen çeksemiş bişeyler çıka bilirmiş
eyupturedi
eyupturedi

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle BER BAT
berkant21121
berkant21121

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
yaa testere özentisi bir film işte testere soruyor ya bir oyun oynamak istiyorum, bakalım yaşamak için ne kadar kan dökenceksin gibi sorular, waz dada diyor işte öl yada birisi öldür bu kadar
mustafa-suvari
mustafa-suvari

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle vasat bir film !!! izlemeye değecek tek bir sahne bile yok ve çok sıkıcı
mugexaka
mugexaka

19 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
konuşmalar çok sıkıcıydı hiç bişey anlamadım
zaten filmi kulağınız kapalıda izleye bilirsiniz çok saçma sapan konuşmalar geçiyo

kısacası TEStereye benzetmeye çalışmışlar ama benzetememişler ...
ankarabora
ankarabora

7 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda seyrettiğim en kötü film bence. Oldukça vasat oyuncuklukların yanında bi okadarda kotu islenmis bir konu.seyirci cekmek için Saw ı referans olarak kullnıyorlar ama saw serisiyle alakası yok ne heyecan ne oyunculuk nede sürükleyicilik acısından. Baslı basına fiyasko .Seans bitiminde salondan cıkan herkez nekadar sıkıldıgını ve nekadar kotu bir film oldugunu konusuyordu. Yapılabilcek en buyuk hata waz için bilet almak.
burakridvan
burakridvan

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
fimi izleyeli çok oldu ama yorum yazmak bugüne kısmetmiş çok kötü bir film çok amatörce konu çok dağılmış uyudum resmen sonunu bile bilmiyorum
Irem T.
Irem T.

5 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Goruntu kalitesi ve kurgu yetersizdi,evde can sıkıntısından izlenebilecek turden diyebilirim,testere ve hostel tarzı bir şiddet uygulanmaya calısılsa da kıyaslanamayacak derecede acemice olmuş
dumrulgokhan
dumrulgokhan