tek kelimeyle harika.. will smith oyunculuğunu bu filmde de konuşturmuş.. hayatımda etkisinde kaldığım sayıllı filmlerin başında hep will smith in başrol oynadığı filmler olmasına şaşırmıyorum artık.. izlenmesi gereken bir film..
Organ nakli gibi hassas bir konunun ele alınması ve bunun sürükleyici bir şekilde filme yansıtılması iz bırakıyor. Will Smithin performansı da harika. Yalnız son sahnedeki denizanası kabusum oldu :)
filmi izleyip beğenmeyen arkadaşlar herhalde bütün filmlerin matrix ayarında olmasını istiyorlar. öncelikle konu kıtlığı yaşayan hollwoadda böyle değişik bir filmin işlenmesi ve oyuncuların kalitesi ufak tefek eksileri örter bence. ülkemizde çekilip debasın aracılığıyla pompalanan ama 5 para etmeyen filmleri göz önüne alırsan bu film bir başyapıt. izlenebilir kesinlikle zaman kaybı değil
konusu ve filmin işleyişi açısından mükemmel bir dram... filme ağır diyenler neye göre izliyor anlamış değilim... bomboş aksiyon izlemek yerine bu tür filmler sinema adına çok daha iyi....10/8
film gerçekten etkileyiciydi.izlerken çok zevk alarak izledim.Kişilere göre farklı algılanan bir olgudur sıkıcılık ama bence hiç sıkıcı değildi.Aksine akıcı bir film olarak geldi bana.Film izlemek için seçeneklere bakıyorsanız.Bu filme öncelik tanıyın..