maffari
26 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
beğendim.film bazı yerlerde durağanlaşmasına rağmen özellikle sona yaklaştıkça bizi bir hayli etkilemeye başladı.aldıklarını yerine komaya çalışan bir adamın hikayesi.benim takıldığım bir nokta denizanasıyla zehirlenmesine rağmen kalp nakli yapıldı.tahmin ettiğim kadarıyla zehir kalp kasılmasını durdurabilir ve sonuçta işlevi bozulur.neyse iyi seyirler.izlemeye değer
Son zamanlarda izleyip beğendiğim ve yorum yazma ihtiyacı hissettiğim nadir filmlerden biri.Filmi izlerken sıkılmadığımı belirtmek isterim.Filmin işleyişini ağır bulup sevmeyenler olabilir ama bence bir filmin ağır işlemesi o filmin kötü olduğu anlamına gelmez.Dram türündeki filmler genelde ağırdır zaten.Filmin senaryosu ve kurgusu bence çok iyi.İnsanı gerçekten derinden etkiliyor.Türünün başarılı örneklerinden biri.
İzledikçe puzzle parçaları yavaş yavaş yerlerine oturuyor sanki. Günah çıkarmanın böylesi diyorsunuz. Duygu yüklü müthiş bir film. Toplumsal bir mesajı da var... almak isteyenlere tabi!
Güzel bir film, dokunaklı yanları var, sizi etkileyecek sahnelerle dolu. Ama özellikle Will Smith in üzerinde yıkılması ve biraz ağır ilerlemesi eksik yönleri.8/10
çok güzel iş çıkarmış will smith süper oynamış çok güzel çok beğendim tamamen baştan sona büyük bir yapıt desek daha iyi olur ağladımadım desem yalan olur bence ilk 20 filmlerim arasında ilk 5. sırada garanti
filmi tam izlemediğin için o. sonunu getirmediğin bi film hakkında yorum yapma derim çünkü bu gerçekten bütün olumlu eleştirileri hak eden bi filmdi. sonunda göz yaşlarıma hakim olamadım tek kelimeyle muhteşemdi
Filmin başında ' allah allah noluyo yaw 'Filmin ortasında ' hala bişey anlamadım bu adam napıyor ? ' sorusunu soracaksınızFilmin sonlarına doğru 'off sıkılmaya başladım ama' dedirtiyorFilmi bitirdiğinizde 'bu film çok güzelmiş , süpermiş , ağlamak istiyorum' gibi cümleleri bol bol kullanacaksınız !!E geneldede dram filmleri böyledir süper sonuyla bizi büyüler ama 1 kez daha izleme takati kendimizde hiçbir zaman bulamayız.Dramdan hoşlananlar için çok güzel bir film olmuş ben 9 puan verdim ama dram kaldıramayanlar puan bile veremezler çünkü ortasında filmi terkederler
harika işlenmiş bir senaryo.muthis oyunculuk.senaryoda kopukluk oldugunu dusunmuyorum. finale bence tam kararında zaman ayrılmıs. filmin başlarında bişey anlamamak sıkıcı gelebilir ama sonunda tam rayına oturan inanılmaz bir film.yavas ilerlemesine ragmen izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim. 9/10