Dram türünde son zamanlardaki en güzel film. Filmdeki hastane sahneleri ile birlikte sağlıkın ne kadar önemli olduğunu hatırladım. Çok güzel mesajlar alabileceğiniz bir film.
filmden azönce geldim ve gittiğme pişman olmadım,çok sıkıcı gibi yorumlar yapılmş buna katılmıyorum ama çok mükemmel,izlediim eniyi filmlerden biriydi yorumlarına da katılmıyorum..will smith çook güzel oynamış..filmi sıkılmadan izledim sonuna kadar,bence izlenebileck bi filmdi..izlesemmi die düşünenler izleyebilirler bence:)
beğenilmemesini bir yere kadar anlayabiliyorum. sonunu tahmin etmekte pek zorlanmıyorsunuz ve merak duygusu filmi sadece duyguları önemseyerek izlemenizi engelliyor. ama bence yine de oyunculuklar o derece güzelki atmosferi, ben thomasın ruh halini en iyi şekilde anlıyorsun. ben beğendim. bence izlenmesi gereken bir film. en azından anlatmak istediği birşeyler var.
film çok güzel ve çok dokunaklı bir hikayesi var , tek kötü yanı ise iyi bir sinema izleyicisi için kurgu çok basitti , 15inci dakikasında filmin sonunu tahmin ettim , doğru çıktı.