Yedi Yaşam
4,3

Ilknur K
Ilknur K

23 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Film konu itibariyle güzel ancak çok tanıdık bir senaryo. Bir uzak doğu filminden alıntı. Evet direk taklit etmemişler filmi ama ana tema aynı olunca hiç özgün durmamış film. Will Smith muhteşem oyunculuk sergilemiş ama konu bir yerlerden tanıdık gelince o etkiyi vermiyor işte. Ama genel olarak başarılı bir film. Bu arada filmin başında konuyu gizemli tutmaya çalışıyorlar ve başta anlamıyorsunuz. Birden kim bu niye böyle yapıyor falan oluyorsunuz.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

21 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Gereğinden fazla uzun ve finali açık etmemek için karakterin geçmişine dair hemen her şeyi son ana kadar saklamayı tercih ediyor.Yarım bir karakter ve yarım bir film izlediğim hissini bittiğinde bile üstümden atamadım.Sonunda yaptığı duygusal manevra başarılı olduğu kadar şaşırtıcı ve çoğu seyirciyi tavlayabilir.Ben tav olmayanlardanım.
volkanick
volkanick

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Will Smithle onu The Pursuit of Happyness adlı filmiyle bana sevdiren yönetmen Gabriele Muccinonun yeniden birlikte çalışıyor olması benim gibi pek çok insanı heyecanlandırmıştır.Ancak ortaya çıkan sonuç benim için tatmin edici olmadı.Bence yeterince kuvvetli bir hikayeye sahip değildi ve tahmin edilebilir bir finali vardı.
Chev
Chev

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmin yavaş ve ağır bir temposu var,beklentilerinizi ona göre ayarlayın derim.. Onun dışında Will Smith her zamanki gibi harikaydı zaten o olmasa filmi izlenebilir kılacak bir faktörde olmayacak..
Demirtas
Demirtas

16 Mart 2009 tarihinde eklendi
Öncelikle filmin herkese göre olmadığını söylemeli ve altını çizmeliyim. İlk yarım saat hatta ilk 45 dakika oldukça durağan ve temposuz. Ancak film zaten ağır bir film. O nedenle ağır akan filmlerden hoşlanmıyorsanız baştan uzak durun. Ancak benim gibi sevenlerdenseniz beğeneceksiniz. Çokmu iyi ? değil elbet ancak beni tatmin etti. Yalnız Umudunu Kaybetme ile karşılaştırnlar için bu filmin bir adım geride olduğunu söyleyebilirim.
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

2 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi beğenen insanlara hakaret eden liz-ze gibi üyelerin varlığını gördükçe üzülüyor insan. Bence dandik değerlendirmesi yapılacak bir film değil. Sabırla izlenilmesi gerekiyor...
Ceren S.
Ceren S.

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarısı birşey anlamadım diye sakın salondan çıkmayın.. Çünkü gerçekten çarpıcı ve tüm olanları anlayacağınız bir final var.. Will Smith in performansıda gayet iyi bence izlendiğine pişman etmeyecek bir film..
Majör-2
Majör-2

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
Will Smith bana göre şu an dünyanın en iyi oyuncularından biri ve üzerimde öyle bir etki yaratmış ki her filmini gözü kapalı izliyorum.Bu film için de kötü denemez ama kabul etmeliyiz ki bir 'Umudunu Kaybetme' dee değil...Konu standart bir konu ama üzerinde Will Smithin usta oyunculuğu var...7/10...
Mehmet S.
Mehmet S.

9 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Will Smith her zamanki gibi gerek oyunculugu gerek filmdeki karakteriyle olağanüstü. kesinlikle izlenilmesi gereken bir film. 10/7
can07
can07

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Filmin özellikle sonlarında etkilenmemek elde değildş.Genel olarak filmi beğendim belirttiğim gibi oldukça etkilyecide buldum; fakat bana film biraz fazla uzun geldi.Bir de psikolojik bunalımda olan bir insan sanki biraz daha ayrıntılı farklı bir şekilde işlenebilirdi diye düşünüyorum.Yalnız Filmdeki bazı sahneler oldukça orijinaldi(ahtopotla ilgili olan kısım) ve de organ bağışının önemi için bu filmi henüz izleyemeyen arkadaşlara mutlak tavsiye ederim, pişman olacağınız bir film olmayacaktır.İyi seyirler şimdiden.. 10/7
odinhan
odinhan

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Hikaye harika,Will Smithin oyunculuğu da çok başarılı fakat yönetmen Muccino için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim; çok çok ağır ilerleyen bir film.Normal şartlarda tam puanı hakedebilecek düzeyde olmasına rağmen bana bir saat boyunca sıkıntıdan işkence yaşattığı için 10/7 veriyorum...
FreshFasulye
FreshFasulye

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmin 20 dakikasından sonra ne oldugunu anlayabilirsiniz cok basit bir konu uzatılmısta uzatılmıs ben sadece rosario dawson un güzelligi için izledim baskada kayda deger bir yanı yok
theyurdal
theyurdal

18 Şubat 2016 tarihinde eklendi
belli bir yere kadar çok sıkıcı olsada kör adamın olduğu sahneler ve son sahne gerçekten iyidi bunlar için izlenilir 10 üz 7
yagmur-197
yagmur-197

20 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bir tek Will Smithin performansı çok iyiydi..Ama film için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim..Hoş sonuçta bir drama filmi,o yüzden ağır işliyor..Başlarda biraz sıkılmanız ve kurgu içinde boğulmanız mümkün..Parçaları yerine koymak için ekstra bir çaba sarfetmiyorsunuz,zaten önceden tahmin edilebilen ,hiç bir süprizi olmayan bir finalle sona eriyor..Eh son yarım saat diğer yarıya göre daha iyiydi..zamanınız varsa izleyin derim 10/7 verdim selametle :)
nskmourinho
nskmourinho

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Umudunu kaybetme kadar güzel bir filmdi.Will smith yine cok iyi oynamıs sanırım yılın en iyi on filmini subat ayından dolduracagız. 8/10