İnce Kırmızı Hat
4,2

PyRo-34
PyRo-34

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
efsane bi film değil belki ama güzel. Oyuncu kadrosunu görünce heyecanlanmıştım ama travolta son derece az görününce hayal kırıklıgına uğradım
adofina
adofina

9 Nisan 2008 tarihinde eklendi
şiir gibi film, ikide bir insanın aklına gelir sahneler.
zodiac-kadir
zodiac-kadir

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
amerika propagandası yapan er ryan ı kurtarmak ın çok çok üstünde bi film.şiirsel bi anlatım müthiş bir tat var bu olağanüstü filmde....
underlinewords
underlinewords

16 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Savaş ortamı içinde insan psikolojisini bu denli irdeleyen ve bunu ustaca tasvir eden bir filme şu ana kadar rastlamadım. İnanılmaz bir anlatım tekniği var Malick ustanın... Zaten filmi bir belgesel modunda devam ettirmeyi, olanı olduğu gibi anlatırken mesajını vermeyi de ihmal etmiyor. Tüm sağlam oyuncu kadrosuna ve mükemmel müziklerine rağmen ortada bir gerçek var; o da bu film, bir yönetmenin gerçek başarısıdır... Kesinlikle bir başyapıt.
degilodadegil
degilodadegil

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
"doğanın kalbindeki bu savaş neden"
şiirsel öğeler çok hoş.psikodinamik eksende varoluşsal korkuların savaşın tam ortasında sorgulanması.bir timsahın inceden çirkin bakışlarla doğaya haber getirmesi.mallick aslında iyi bir felsefe öğretisi açmış bize.
omeruzunca
omeruzunca

29 Eylül 2003 tarihinde eklendi
Savaşın insan psikolojisi ve doğa üzerindeki etkisi ancak bu kadar güzel anlatılabilir bence daha ötesi yok yani. Hele o çatışmadan sonra yaprağın üzerinde metal parçaları yüzünden oluşan deliklerin içinden güneş ışığının süzülmesi mükemmeldi.
free-soul-2
free-soul-2

12 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Sanırım bu film için söylenebilecek en güzel sözü tagline a karar veren insan(lar) söylemiş.
Der ki ''Every man fights his own war.''
oboztepe87
oboztepe87

3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Roosevelte sövmeleri filmin en ilgi çekici yeriydi.
ahmet-himmetoglu
ahmet-himmetoglu

28 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Sinema tarihinin en iyi savaş filmi benim gözümde.Amerikalı bir yönetmenden vietnam savaşına bu kadar tarafsız şekilde bakılması inanılmaz.Malick sadece 4 film yapmış bir yönetmen ve bu film onun başyapıtlarından biri.10/10
kerim-dilsiz
kerim-dilsiz

24 Mart 2005 tarihinde eklendi
savaştan ziyade insan odaklı bir yapım. beyni derin düşünmeye zorluyor. izlenilmeye değer.
seheredek
seheredek

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bazı filmler vardır gereğinden fazla ilgi ve alaka görürler.bir de bazı filmler vardır kıymetleri ya hiç bilinmez yada daha sonradan anlaşılır.ince kırmızı hattı ilk izlediğimde bende bu izlenimi vermişti.yani kıymetini anlamamıştım.ama şimdi defalarca izlesem bıkmayacağım favori filmlerin bir tanesi.yönetmenin çok fazla ünlü oyuncuyla çalışması ve filmin şiirsel bir dille olması kalitesini artırıyordu. askerlerin ruh halini bundan daha iyi anlatan bir film var mı?kimse bunun aksini bana iddaa etmesin.10/10
sluckpeephole
sluckpeephole

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Sanki yorumlarda biraz fazla abartıyorsunuz!Ayrıca söylemem lazım resmen öldürüyo belli bi saatten sora,3 saat sürüo..
adadakideniz
adadakideniz

5 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Üniversite yıllarımda gösterime girmişti bu film.. gitmeyi çok istemiştim ama nedense bir türlü fırsatını bulamadım galiba. Ya da hatırlayamıyorum.. ama hatırladığım, sinemalarda ?Er Rayn? fırtınaları esiyordu ve birçok sinemalarda gösterimdeydi; ama bu film nedense onun kadar gösterim şansı bulamadı, bulamamıştı..aslında bunlar tartışılacak konular; neden, niçin, nasıl ve bunun cevabı bizlere birçok şeyin farkına varmamızı sağlayacaktır diye düşünmekteyim.O zamanlar fark etmemiştim ama şimdi anlamadığım konu: 98 yılında ?Er Rayn? Oscarları toplarken bu film neden ödülsüz bırakıldı. Tamam, o zaman ben fark etmemiş olabilirim çünkü filmi seyretmemiştim; ama seyredenler, siz eleştirmenler!, evet sizler, sizler neden fark etmediniz. Yoksa bilmediğimiz başka bir şey mi var?Ödüllerin içini boşaltamayacaksınız. Tüm bu yaptıklarınıza rağmen.. her şeye rağmen..
renkliruyalaroteli80
renkliruyalaroteli80

15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
savaşın psikolojisini ruhunuza kazıyan ender filmlerden biri. kesinlikle izlenmeli...Bazı yönlerden Er ryan dan daha iyi bence. notu: 10/8
helincemre-bektas
helincemre-bektas

5 Haziran 2008 tarihinde eklendi
aşırı felsefeye kaçmış bir film olarak gördüm. fakat bazı mesajlar çok iyi.. yapımı ve oyuncular harika.. çok zengin bir kadro. hatta gördüğüm en zengin kadrolu film