djnemesis1006
11 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bence Roger harika bir senaryo yazmış,yönetmiş ve oynamış :)) herkesin doğru konuştuğunu ve yalanın ne demek olduğunu bilmeyen bir topluluk düşünün :) dolandırıcılık,cinayetler yok.hırsızlık bile adam akıllı yapılamıyor ve baş karakterimiz bir yalan söylerek hayatanın nasıl değiştiğini konu alıyor. adamın suratına hakaret ediliyor adam normal karşılıyor :)) bence çok komik olmuş ztn roger benim adamım talk showlarına bayılırım :)) 10/10 veriyorum.. izlemenizi tavsiye ediyorum :)
Çok orijinal bir senaryo. Çok garip bir ütopya. Öyle güzel yerlere vurgu yapıyor ki insan düşünmeden edemiyor bazı şeyleri ve gerçekler insanı gerçekten mutsuz ediyor.
Ricky Gervais oldukça özgün bir senaryo ile harikalar yaratmış diyebilirim..farklı bir film izlemek istiyorsanız kesinlikle tavsye ediyorum..güzel bir fikir bulmuş ve bunu güzel espriler ve göndermelerle harmanlamış..yer yer kahkaha atmama sebep oldu..
Son dönem moda olan Amerikan sineması senaryolarının bir yenisi; Ezik,şişman ve başarısızlarında büyük başarılara imza atabileceğini ispatlamaya çalışan komedi... Müthiş başlayan hatta şimdi seyretmeyi bırakacağım derken sizi saran değişik konusu ile son yıllarda ki yavaş komedi anlayışı ürünü iyi bir film..Fakat ne oluyorsa 60.dakikada birisi filmde acı bir frene basıyor ve birden içinizi kasvet basıyor.. Sonuna doğru Loserler yine atağa geçiyor ama sanki o arada senaryoyu başka birisi yazmış hissi veriyor..Görüntü yönetmeni daha önceden manzara fotoğrafçılığı yapmış sanırım müthiş görüntüler var;sizi sarıyor...Her söylediğine inanılan bir adamın aşk karşısında bu kadar aciz kalması ise pek oturmamış..Ancak seyredebilecek güzel bir film...Çok ünlü oyuncularında filmde minik rollerde çıkması ayrı bir sürpriz...
hayatımda izlediğim en orjinal konu üzerine kurulmuş bir film, konu orjinal olunca film boyunca 'acaba' diye düşünmeye itiyor insanı, ve film içerinde gelişen olayların aslında ne kadar komik olduğunu anlayıp kahkahaya boğuluyor insan, komediden veya gülmekten ziyade filmin 'yalan' üzerinde düşündürmesi filmi mükemmel kılıyor. kesinlikle izlenilmesi gereken bir film
filmin konusu coook orginal ama film coook sIkIcI.. Ilk 30 dksindan sona uyku bastirdi resmen.. Oyuncular mi yetersiz ne bilim bu konuda bi Jim Carrey fln olsaymis daha ii olurmus ama yinede hareket yoktu ya ztn.. walla 45.dkda ciktik bayildik yani sikintidan.. Paraniza yaziik..
Özgün bir seneryo, güldürmesede zaman zaman tebessüm etmenizi sağlıyor. Hoşça vakit geçirebileceğiniz ve isterseniz kendinize bir takım dersler çıkarabileceğiniz bir film. İzlenebilir 6/10