anadolununincisi
20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu harika ötesi bi film olmuş gerçekten güzel yapmışlar her sahnesi ses ve görsel efektleri bi okadar geçkeğe benzetilmiş ilk defa görsel efekt izlesem filmin gerçek olduğuna inanırdım. anlamadığım neden pek yakında olan filmlerin arasında durduğu??
bende fimi merak içinde bekleyenlerdendim fakat izleyince ne büyük bir hata yaptığımı anladım film zaten fragmanlardan ibaret başkada birşey yok gırtlaktan konusan bir kötü adam nerden geldiği ve nasıl geldiği bilinmiyor ortalıkta bağırıp duran bir yaratık.ve kaçışıp duran kahramanlar neden kaçıyorlar kovalayanlar niye kovalıyor derdiniz ne kardeşim soru işretleriyle dolu içi boş bir film bir şey beklemeyin yani hayal kırıklığı
Fragmanı kadar kendisi güzel olmayan bir film. DVD sini seyrettim. Konusundan hiç bişey anlamadım. Konuları kopuk kopuk.Para verip gitmeye değmeyecek bir film.
flimin dvd sini izledim cok kötü bi flim olmuşş nasıl başlıyor nasıl bitiyor , cok fazla kopukluk var flimde görsel efecler güzeldiyede bu işkenceye katlanılmazzzz
bu filme güzel diyenin aklına şaşarım, lütfen yorumlarımızı genel izleyici için yapalım. Bence gayet sıradan bi film, 80 lerin bilim kurguları bile daha başarılı ve izlemeye değer. Sakın ama sakın izlemeyin derim...
son zamanlarda izlediğim en kötü filmlerden biriydi..öyle ejderha falan ilgi çekiyor ama koca ejderhanın heryeri devirirken filmin sonuna kadar hedefini birtürlü yakalayamaması falan çok basitleştirmiş.vakit kaybı diyebilirim..
bu kadar güzel malzeme bu kadar kötümü kullanılır.Hikaya güzel.Ama film o kadar kötü çekilmişki.Oyuncular desen birbirinden berbat.Konu desen o kadar çabuk ilerliyoki.Efeklerle kurtarmaya çalışmışlar ama nafile.Yinede içinizde efekt hastası olan varsa gitsin.Yüzüklerin efendisi gibi bir film yapılacak malzeme mahvedilmiş.Yazık
Bence yönetmende ve senaristler de neyin ön plana çıkması gerektiğine karar veremeden bu filmi beyaz perdeye yansıtmışlar. Görsellik mi ön planda olmalı farklı bir konu mu.. Sonuç olarak ortaya karman çorman bir şekilde içiçe olmuş bir film çıkmış.. Asıl Sonuç: Eh diyelim. (Senaryo kalitesi değilde aksiyon ve görsellik ön plandadır benim için diyenler keyifle izleyebilirler.)