Son Oyun
3,3

bestflasher
bestflasher

4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Ben daha karmaşık bir soygun filmi beklerdim. Ipod un reklamını yapmak için çekilmiş film hissi verdi... "Ipod un uzun metraj reklam filmi" diyebiliriz film için.
deburky
deburky

9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Filmin kadrosu iyi, konu iyi , işleyiş vasat , sonu vasat. Ama sıkılmadan izlenebilir , orta halli bir film diyebiliriz. Sakın büyük beklentilerle seyretmeyin.
zugweng
zugweng

14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir film bazı sahneleri biraz ucuza kaçılmış gibi ancak toplamda seyredilir keyifli bir film.
cigdem-alptuzun
cigdem-alptuzun

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
eğlenceli bir hırsızlık filmiydi oyuncularda güzeldi ama saçmaydı sonu bile şaşırtmadı beni. 5/10
pusat543
pusat543

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
olumsuz yorumlara kanmayın,eğlenceli güzel bi film
Şenyıldız
Şenyıldız

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
böyle kodrodan kötü film çıkması imkansız bekliyorum sabırsızlıklaa...
erhanaks
erhanaks

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Vasatım üzerinde çıkabilmiş,izlenebilir değerde bir film..Fena sayılmaz sıkmıyor en azından 10-6.5
yavuzkasimay
yavuzkasimay

14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
çok iyi bir film olmamış ama hiç sıkmıyor hatta keyifli. biraz daha üstünde dursalar komedi bile olabilirmiş. freeman tam bir fenomen hakikaten.
prototif
prototif

18 Mart 2009 tarihinde eklendi
çok deli bir film olacaga benziyor ve sabırsızlıklarla bekliyorum annnddd morgan/banderas
omercars
omercars

2009 da izlediğim en iyi filmdi.diğer yorumlara katılamayacağım
pulp-fiction
pulp-fiction

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Her iki aktörüde çok seviyorum. Ama film kesinlikle kaliteli değil ve ben aktörleri sevdiğim için beğendim ve keyif aldım. Beğenmenleride gayet normal karşılayabilirim, çünkü çok klasik film.
freeop
freeop

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
keyifle izlenecek bir film. Sonu ve olayların bağlanması mükemmel. Pek tahmin edemiyorsunuz izlerken filmin sonunu.
hicolumudusundunmu
hicolumudusundunmu

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Morgan Freeman başyapıtı daha Antanyo Banderas ile uyumlu ikili olmakla kalmayıp sürükleyici, şaşırtıcı ve kurgusu güzel bir filmle karşımızda. Hırsızlık filmerini ve şok eden sonları sevenler için biçilmiş kaftan. 8,5/10
ozana99
ozana99

5 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
izlenebilir zevkli eğlenceli bir film. öyle ben her filmi yarısında tahmin edebilirim gibi bir iddianızda yoksa sonu şaşırtıcı.
karmasaxlc
karmasaxlc

18 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Sinemada gidipde izlenilecek tarzdan bir film değil. Klasik tv filmlerinden biri 10/5.5