Yalnız usta oyuncu Freeman için bile izlenebilecek bir film.Antonio Banderas ve Radha Mitchell de oldukça dinamikti.Güzel sahneler var;pür dikkat kitleniyorsunuz.Durağan geçmiyor ve iyi bir finalle noktalanıyor.10/9
Merhabalar Mynet severler.İlk defa yorum yazıyorum bu sayfaya. şu ana kadar genellikle filmlere gitmeden önce baz olarak mynetin puanlamalarına bakıyorum.kimi zaman haklı kimi zaman haksız yorumlar.olabilir tabi zevkler ve renkler meselesi neticesinde. ama bu film için 6.1 puanı anlayamıyorum.şüphe ile gittiğim film hakkında bu puana filmden çıkınca çok güldüm.filmin şurası şöle burası böyle demiyeceğim. diyeceğim şu ki filmden beklentiniz olsun.. 10/8 verilecek bir film.
Morgan Freeman başyapıtı daha Antanyo Banderas ile uyumlu ikili olmakla kalmayıp sürükleyici, şaşırtıcı ve kurgusu güzel bir filmle karşımızda. Hırsızlık filmerini ve şok eden sonları sevenler için biçilmiş kaftan. 8,5/10
Bir kaç yorumu okuyunca acaba izlemesem mi diye düşünmeden edemedim fakat an itibarı ile iyiki izlemişim dedim bence izlenmesi gereken bir film pişman olucağınızı sanmıyorum..