Son Oyun
3,3

Ilknur K
Ilknur K

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
Film klişe süprizlerden daha farklı oduğu için geçer puan alıyor. Oyunculuk ve seneryo iyiyse daha ne diyebiiriz. 10/8
dr-
dr-

9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Yalnız usta oyuncu Freeman için bile izlenebilecek bir film.Antonio Banderas ve Radha Mitchell de oldukça dinamikti.Güzel sahneler var;pür dikkat kitleniyorsunuz.Durağan geçmiyor ve iyi bir finalle noktalanıyor.10/9
zynp932
zynp932

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bence film gerçekten güzeldi.filmin ortasına gelince sonunda bişeylerin değişeceni hissediyosunuz ama hiç beklemediğiniz bi şekilde değişiyo...
pusat543
pusat543

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
olumsuz yorumlara kanmayın,eğlenceli güzel bi film
Şenyıldız
Şenyıldız

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
böyle kodrodan kötü film çıkması imkansız bekliyorum sabırsızlıklaa...
erhanaks
erhanaks

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Vasatım üzerinde çıkabilmiş,izlenebilir değerde bir film..Fena sayılmaz sıkmıyor en azından 10-6.5
omercars
omercars

14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
2009 da izlediğim en iyi filmdi.diğer yorumlara katılamayacağım
freeop
freeop

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
keyifle izlenecek bir film. Sonu ve olayların bağlanması mükemmel. Pek tahmin edemiyorsunuz izlerken filmin sonunu.
hicolumudusundunmu
hicolumudusundunmu

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Morgan Freeman başyapıtı daha Antanyo Banderas ile uyumlu ikili olmakla kalmayıp sürükleyici, şaşırtıcı ve kurgusu güzel bir filmle karşımızda. Hırsızlık filmerini ve şok eden sonları sevenler için biçilmiş kaftan. 8,5/10
oppositedevil
oppositedevil

20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bir kaç yorumu okuyunca acaba izlemesem mi diye düşünmeden edemedim fakat an itibarı ile iyiki izlemişim dedim bence izlenmesi gereken bir film pişman olucağınızı sanmıyorum..
jerome2510
jerome2510

8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Banderası hiç sevmem. Filmde havada kalan sahneler var. Ripleyin o kasayı nasıl boşalttığını hala anlayamadım. Yine de Freeman için 8/10.
fcyakuza34
fcyakuza34

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Güzel eğlenceli,sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film.Oyun içinde oyunlar dönüyor.Oyunculuklar gayet iyi.İzleyin derim.
mouzrgaet9106
mouzrgaet9106

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bence kaçırmayın gerçekten çok şaşıracaksınız
3rk4nc4n
3rk4nc4n

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Morgan Freeman her flimde olduğu gibi bence bu flimde de cok basarılı bir oyunculuk sergiliyecek ve flim konu olarakta guzel olduğundan sabırsızlanıyorum...
delacuesta01
delacuesta01

2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bence guzel bır film sonuda sasırtıcıydı.zaman gecırmek ıcın güzel eglenceli bir film