Cengiz Han
3,9

dirensar
dirensar

25 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Savaş sahneleri az ama öz, müzikleriyle etkileyici güzel bir film.
Gülden D
Gülden D

11 Nisan 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle çok iyi çekilmiş bir film.seslendirme,müzik,görüntüler harika herşey çok etkileyici.birçok yorumcunun aksine savaş sahneleride iyidi bence.evet az dı ama bu başlangıçç daha,hele ki çift kılıçlı atlı süvarilerin çıkışı tam bir görsel şölendi.ayrıca dövüşler sırasında kanların fışkırması bu filmde çok farklı yansıtılmış.kopan kolları bacakları göstermeden fışkıran ve havada donmuş gibi kalan kanlar filmin masalsı havasına yakışmış.devamını sabırısızlıkla bekliyoruz.
nil-nil
nil-nil

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
Çok görkemli,çok ihtişamlı ve gerçekçi olmuş.Uzun zamandır hiç bu kadar etkileyici bir film seyretmemiştim.İngilizce değil,kendi dillerinde oluşu daha bir artı katmış.Kısaca her sahnesiyle,müzikleriyle ve ’’insanın içine işleyen söylemleriyle’’harika bir film.İzlenmeye %100 değer.Kaçırmayın derim!
seasidetiger
seasidetiger

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film sanki abartılı olacak ama iç güdülerimde saklı olan tarihi canlandırdı. Bence aşağı yukarı her Türk izleyecisi tarafından takdir görecek müthiş panoromik sahnelerle dolu efsane ile gerçek ortasında bir konuyu işleyen harika bir film. Kesinlikle sıkılmazsınız. Liderlik anlamında da öğrenilecek çok var filmde. Serinin devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
duman1983
duman1983

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Çok kaliteli ve büyük emekler harcanarak yapılmış bir film. Filmde kusur aramayı gereksiz buluyorum çünkü artıları eksilerinden kat kat fazla. Eksik yanı şu olabilir bazı ayrıntılar uzun tutulmuş ama tarihi önemi taşıyan anlar üstü kapalı geçilmiş. Bizimde yüzyıllarca dünyaya hükmetmiş bir neslimiz var biz neden böyle tarihi yapımlara imza atamıyoruz? Ben Cengizhanın belgeselini izlemiştim herkese kesinlikle tavsiye ederim! Çok sarsıcı ve etkileyici bir belgesel bir yerlerden mutlaka bulun derim belgesel dediğime bakmayın film kalitesinde çekilmiş sahneler yani film üzerinde anlatılıyor. Bir ulusun ne büyük emeklerle varolduğunu ve nasıl kenetlendiklerini nasıl güçlendiklerini anlatıyor. Bu tarz tarihi eğitici filmlerin artmasını umuyoruz
holocaust-92
holocaust-92

28 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar kim ne derse desin,herkes bu filme Moğolların öyküsü ama Hep Cengiz Han ın hayatı var diyebilir.Ama filmin orjinal adı Cengiz Han.Ayrıca onun hayatını gayet iyi bir şekilde anlatmış.Grafikleri ve sesleri bence gayet güzeldi.Savaş sahnelerine diyeceğim yok Harika.Filmin ilk bölümünde sıkılabilirsiniz.Ama sinemeda ikinci bölümünde daha çok Cengiz Hanın büyümüş haline gelince zamanlar falan film zevk almaya başlıyor.Ve bence Cengiz Han hakketen de Moğolların en büyük yöneticisiydi.ZatenCengiz han ölünce imparatorluk da dağılıyor....Neyse sapıtmadan söyleyim Bence film tamamen ismi doğrultusunda yapılmış.Cengiz Hanın çocukluğundan itibaren anlatmış.Ve Cengiz Han hakkındaki gerçekleri yansıtmış.Oscara layık bir film gerçektende.Bu filmi ancak Tarihi ve Geçmişi merak edenler zevk alabilir.(ben gibi):)
fatih444071
fatih444071

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ben bir cengizhan sevdalısıyım onlarca kitap okudum belgeseller izledim böyle şey görmedim börteyi resmen o... yapmışlar tamamen uydurma cengizhanın anlatılması güzel herkez onun ne kadar büyük bir hükümdar oldugunu ögrensin ama böyle degil adam gibi anlatsın istiyorum