hybrid-devil
21 Mart 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir film mükemmel bir seri ve mükemmel oyuncalar sonuc olarak cok güzel bir film bizi beklıyor.özellikle paul walker ztn bambaska onu fast and furious filmlerini sevdım ve hayranı oldum ve yine karsımızda. tüm fılmlerını seyretıgımden dolayı bunuda mutlaka izlicem ;)
koca bir hayal kırıklığı. ankarada az rastlanan güneşli bir hafta sonuna kıyıp kendimi eve kapatarak izledim ve şimdi bana kalan koca bir pişmanlık. zoraki bir senaryo, birbirinden kopuk ve anlamsız aksiyon sahneleri, gereksiz lezbiyen muhabbetleri, yapmacık duygusal konuşmalar. sırf yapmış olmak için yapılmış. bence serinin güzel anılarını kirletmemek için izlemeyin derim.
10/10 serinin en iyi filmi.kimseye aldırış etmeyin gidin bu filmi sinemada izleyin. kesinlikle baştan sona nası bittiğini anlamadığınız serinin en iyisi olmuş bir film. vin diesel tek başına götürmüş gene.şiddetle tavsiye ederim;)
filmin beklentilerin ötesindeydi diyebilirimhele giriş sahnesi nsıl bir film izliycemizi remen söyledi disel için ne denilebilirki adamın herşeyiyle ben bu işte bir numarayım diyor. seride en zayıfı hızlı ve öfkeli 2 filmiydi ama en iyisi kesinlikle buydu herşeyi ile oturmuş bir filmdi.kesinlikle izlenmeli ama sinemaya araba ile gitmeyin derim :) hana gelince seri olarak 4 film olabilir ama konu olarak tokyodan önceki zaman dilimini işlyiorlar bunu kaçırmamak lazım. aksiyondan çok diyoloklar daönemli biraz daha dikkat lütfen :) ayrıca beyaz perde yöneticilerinden de bir ricam var filmi izlemeden yorum yapıp gereksiz yere filmin puanını düşüren arkadaşlara ulaşıp bunlarımümkünse kısıtlayalım burdaki puanlara göre giden kişilerde var 7,1 ne demek bu film için resmen hakaret en kötüsü 9 olamlı
Film bambaşka bir yere kaysa özünden koptu derler. Üzerine farklı bir yorum getirilerek özünü korusa yenilik yok derler. Bu tip şeyleri kesinlikle kafanıza takmayın ve izlemek istediğiniz şeyleri gidip görün. Bence F&F serisinin en iyisi olmuş diyebilirim. Konusu olsun oyunculukları olsun ve tabiki müzikler olsun kesinlikle insanı eğlendiriyor. Eğer diğer serileri izleyip beğendiyseniz benim gibi bunu beğenmemeniz gibi bir şık seçeneklerde bulunmuyor..
film süperdi ya neyini beğenmiyorsunuz heralde ilk filmdeki gibi fazla karız kız yok diye intikam var diye beğenmediniz ama filmde yeterince araba sahnesi vardı aksiyon boldu daha ne istiyosunuz gidin izleyin kardeşim pişman olmazsınız bazıları filmden ne bekliyot onu anlamadım