peerless92
28 Mart 2009 tarihinde eklendi
sadece ve sadece vin için bile bu filme gidilirki diger oyuncuları saymaya gerek bile yok serinin sadece ilk filmmi güzeldi we sanırım bu filmde serin en güzel 2.si olacaktır.serinin 2 we 3. filmleri ilkinin cok gerisinde kalmıştı bence film tekrar vin le dogucak :)
bu filmde diğer filmlerdeki gibi modifiyeli otomobiller ve görkemli yarış sahnelerini bulamayacaksınız.Filmde olaylar ilk sahne hariç efektlerin ve müziklerin önünde.Ama genede eğlenceli ve hızına yetşilmeyen bir film olmuş..10/7
Harbiden ayıp yani... Ben başka hiçbirşey bulamıyorum.. Hayır arkadaşlardan biri senaryo aynı demiş. Ne bekliyoruzki burada??? Dünyada olabilicek her türlü seneryo yaklaşık işlendi... Ne yani bu sefer arabaların uçmasını felanmı bekliyordunuz...
Bu şuna benziyor: Yüzüklerin efendisi 1de yüzüğü yok etmeğe çalışıyorlar,2.sinde neden yine yüzüğü yok etmeye çalışıyorlar?? gibi birşey oluyor.. ;)
Hızlı ve Öfkeli 4 te araba yarışının az olmasına rağmen kurgu ile yine de kendisini izlettiren bir film. Film de biraz daha müzik koyabilirlerdi. paul ın oyunculuğunda ise bir kusur bulamadım. Başka aktör olsa sırıtırdı. Bence Paul a yakışmış. Filmdeki bazı sahneleri ile de eski bölümlerinden bir ka dk lık kareler vermesi de konunun bütünlüğünü seyirciye iyi yansıtmış diyebilirim. İzlemeyen pişman olmaz.
Vizyona girmeden iki gün önceden yer ayırtmıştım, serinin diğer filmlerini gerçekten beğenerek izleyen biri olarak bu filmden tatmin olamadım, mağlesef çok çok basit bir senaryosu var, şahsi görüşüm; serinin içindeki vasat film olmaktan öteye geçemiyor... 10/6
Genel de devam filmleri ticari kaygı taşıdığı için pek başarılı olmaz bunun bir diğer sebebi de serilerin ilk filmleri çok güzel olunca diğer filmlerin yüksek beklentileri karşılayamamasıyla ilgilidir. Ama bu film için şunu gönül rahatlığıyla belirteyim en az ilk film kadar güzeldi bence. gerek aksiyon gerek arabalar hatta bu filmlerde pek rastlanmayacak duygusal açıdan bile beni fazlasıyla memnun etti. Bence izlemenizde fayda var.
Vin dieselin dönmesi çok iyi olmuş,4.filmde fazlasıyla sürükleyici ama benim favorim hala 1. Sıktı,vasattı diye bu filmi beğenmeyenler aksiyondan anlamıyor demek ki,bu filmin farklı görüş belirtebileceğiniz hiçbir yanı yok. 10/10
arkadaşlar gercekten çok kötüydü bu filmi izleyeceğinize açın 2. ci filmi Daha Hızlı Daha Öfkeliyi bir daha izleyin. Filmin geçtiği mekanlar arabalar çok sönük hiç sinemada vaktinizi harcamayın. tam bir fiyasko.
Çok güzeldi. İstediğimi verdi bana. Süper bir senaryo, mükemmel oyunculuklar beklemiyordum. İlk film hariç diğerlerinden çok çok iyidi(aslında ondan da iyi ama onun yeri ayrı tabi). İzleyin pişman olmazsınız. 7 puan veriyorum ben.