Hızlı ve Öfkeli 4
4,2

cemcem-81
cemcem-81

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu film 3 ile değilde 2 ile bağlantısı var Fragmana gelince bişeyler yapmaya çalışmışlar ama aynı tadı yakalayacağını sanmıyorum bu Bölümde Ama sonuçta merakı gidermek için izlemeke lazım :)
cimsera
cimsera

8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
filme bugün gitmeye karar verdim önce bi puana bakayım dedim, baktım ve o an acaba vazgeçeyim mi dedim sonra yorumlara baktım puanlama ile yorumlar birbirinin tersi sayılırdı, sonuç itibari ile gittim ve yorumlara katılıyorum , bi filmden beklentilerimi kesinlikle karşılıyordu , oyunculuk , senaryo, kurgu , aksiyon süperdi, sadece filmle ilgili öyle olmasını istediğim bir kaç şey düşündüğüm gibi değildi herşeye rağmen harikaydı, tavsiye ediyorum
karabela-99
karabela-99

6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bazı arkadaslar daha yeni film izlemeye basladı sanırım hızlı ve öfkeli filmine kötü derse şüphe duyarım ben kötü verenler gitsin bizim türk yapımı neşeli gençlik filmine versinler...????? yorum yapmadan önce filmi izleyin.
ybsucsuz
ybsucsuz

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
daha guzel arabalar olabilirdi..beklentilerim cok yuksek olmadıgı icin beklentilerimi karsıladı..sonu guzeldi..acaba 5 cekilecek mi ??
aya2002
aya2002

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Aslında fast & furious 1 ve 2 nin devamı değilde tokyo driftin devamı olsa daha çok sevinirdim.Serinin en güzel filmi tokyo drift ti bence keşke onun devamı olsaydı
magic-arrow
magic-arrow

7 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Eğer ilk 2 filmi beyendiyseniz bu film onlardan daha da güzel bence sırf görüntü için gidin derim süper ben aşağıdaki yorumları okudum dedim galiba kötü ama yinede gidicem dedim ve hiçte diğer yorumlardaki kendilerini beyenmişlerin söylediği gibi değildi çok süper şarkıları olsun görüntü olsun oyuncular olsun tavsiye ederim 10/8 garanti eder bence
yunus-khrmn1987
yunus-khrmn1987

4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
yaa super bır fılm dıger fılmlerde de bu kadrosu olsaydı keske 2 ve 3 te yanı kesınlıkle tavsıye ederm gıdp ızleyın begenmeyenın parasını ben ıade edıcem :p
spike2085
spike2085

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
efsane dönüyor.arkadaşlar bu tokyo diriften öncesini anlatıyo çünki tokyo dirfte ölen han da oyunuyo bu seride.benim adamımdı han yaw......
nevzatozmen-003
nevzatozmen-003

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bence serinin en iyi ve en sıkı filmiydi. Harika bir başlangıç ve mükemmel bir son...
Filme Pitbullun müzikleri çok iyi gitmiş.
koala70
koala70

19 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Devamı niteliğinde çevirilen hiç bir film,Hızlı ve Öfkeli kadar bir birine benzemiyor desem yeridir...Nerdeyse her bölümü bir önceki bölümün kopyası gibi.Sadece filmde oynayan karakterler değişiyor.Çok ilginç ama serinin ilk bölümünde,Vin Diesel ve Paul Walker oynuyordu.İkinci bölümünde ise,Paul Walker var ama Vin Diesel yok.Üçüncü bölümünde ise Vin Diesel ve Paul Walker ikisi de yok.Serinin son bölümünde ise yine iki kahramanımız iş başında.Üstelik bu sefer yanlarına Michelle Rodriguez almışlar.Sanırım bu taze kan olsa gerek.Değişik bir tip.Ama doğrusu bir anlam veremiyorum.Bu iki karakter neden ikide bir filme girip çıkıyorlar.Aralarında bir anlaşmazlık mı var?..Yoksa senaryoyu mu beğenmiyorlar?...Ama bence yeter artık.Bu filme bir son verelim.Zaten her bölümü bir diğer bölümün aynısı gibi.6,5/10
gayret57
gayret57

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Benim gibi ilk seriden beri takip eden arkadaşlar oldukça beğencektir.İlk kez bu serinin filmini izleyecekler ise 'saçma,abartı' gibi yorumlar yapabilirler.O da efektler,akrobatik hareketler yüzünden olur.Ama bu efektler,hareketler olmasa filmi izlerken adrenalin seviyesi bu denli yüksek olamaz.Filmin içinde harika sahneler var.Giriş kısmı,tünel sahneleri,patlamalar müthişti,kendimi özellikle filmin içine daha da kaptırdım,çok zevk aldım diyebilirim.Eski oyuncluları görmek de çok güzel.Paul ve Vinsiz F&Fnin tadı olmuyordu bence.Vin Dieselin diğer filmlerini izlemenizi de tavsiye ederim.5.filmde de umarım Vin oynar.Bu arada serinin takipçisi olan arkadaşlar sinemada izlesinler mutlaka.Çok keyif alacaksınız.
Turgay
Turgay

14 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Tam bir hayal kırıklığı diğer filmlerin kalite anlamında yakınından bile geçmiyor,Paul Walker ve Vin Dieseli bir arada görmek için gitmiştim ama hüsranla döndüm.
DeLiCoCuK
DeLiCoCuK

29 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
devam filmi cekilmesin diyenler üzülecekler galiba. 5. film var orjinal adi iseFast Five (2011) başrollerde yine Vin Diesel ve Paul Walker var 2011 haziranında izleme imkanı bulacaz. acıkcası ben bu seriyi seven biriyim herkes yok devam etmesin diyor ama kac tane araba filmi var piyasada bunu düşünen hiç yok galiba. yenileride cıkmıyor :)
nka626060
nka626060

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir fşlm olmuş........
thrashead
thrashead

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
10 verdim favori filmim dedim. ama izlemeden yapmıştım. diğer filmlerin yanından bile geçemez. başarısız olmuş. ilk ve son sahne mükemmel ama.