Hızlı ve Öfkeli 4
4,2

kurzh
kurzh

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
İlk defa aksiyon sahnelesinin ortasında esnedim o kadar sıkıcı bir film seri ile alakası yok hiç güzel değil paranıza yazık gidin yemek yiyin o parayla
egemen54
egemen54

5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
filmden şimdi geliyorum mükkemmel ötesi film olmuş hele müzikler tam uymuş süpriz olarak Tokyo Driftdeki Handa bir süreliğine bizlerle oluyor gerçekten süper.1080p sinin çıkmasını beklicem.
lord3000
lord3000

4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Filmin eski tadı kalmamış.Yarış filminden çıkıp aksiyon filmi olmuş.Filmde 15 dk falan bir yarış sahnesi var o kadar.O da keyif için yapılan bir yarış değil.Filmdeki bir iş icabı yapılması gereken bir yarış olarak araya sıkıştırılmış.Çok büyük hayal kırıklığına uğradım.Konudan çok aksiyon ön planda.Çok dehşet sahnelerin olduğu gerçek ama Fast and Furious ruhu tamamen yok olmuş.2009 Efekt Kurbanı olan filmlerden biri.Tıpkı Quantum of Solace gibi.Yinede seyredilir.Ama çok büyük ümitlerle gitmeyin derim ben.
delukanli
delukanli

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
kimsenin dikkatini çekmemiş galiba..ilk filmde başrolde önce paul walker vardı şimdi ise vin diesel ilk iki filmde başrolde oynayıp 4.filmde başrolü kaptırmak paul walker için kötü olmuştur.ayrıca neden ilk filmde walkerın ismi brian earl spilner yazıyor diğer filmlerde brian oconner anlamadım
fthgzl79
fthgzl79

27 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
yönetmeni bazı sahneler dışında hiç beğenmedimaralarda çalan slow müzikler çok kötüydü vin ve paul un oyunculukları çok kötüydüdaha klas arabalar olmalıydıkızlarda daha güzel olmalıydıçok fazla eleştirilebilecek bir filmama 2 defa seyrettim :)filmin olumlu taraflarını herkes gördü zaten
jinduw
jinduw

14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
filmi ilk gün ilk seansta izlemenin heyecanıyla gittim fakat sinemada 3 kişiydik. filmin başında biraz fantazi aksiyon sahneleri var onun dışında ortada ve sonda takip sahneleri tokyo drift sanırım seriyi gölgeledi ve daha iyisi için 5. film gibi birşey ancak olabilir. onun dışında eski dostların olması filmi güzelleştirmiş. özellikle han karakterinin ben daha fazlaca yer alacağını da düşünerek heyecanlanmıştım fakat o da fragman hilesi olmuş. yani çok kasmayın bence 10/7
muhammedkopuz
muhammedkopuz

3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
EL İnsaf!!!! Film vizyona girmeden puanlama açılıyor hiç bir fikri olmayan insanlar puanlama yapıyor hadi bunu geçtim bu filime 10/2 veren adam bidaha film falan izlemesin,film 10 numara demiyorum ama bu kadarda olmaz belki film biraz beklentilerin altında kalmış olabilir ama genede iyiydi benim notum 10/7.
gs-cakar
gs-cakar

25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
7 puanlık bir filmyine de herkese tavsiye ederim
cemyilmaz0689
cemyilmaz0689

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
merakle bekliyorum..eminim güzel olucak!
oguzgoksu200580
oguzgoksu200580

13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle fiyasko!
izleyecek olanlara tavsiyem boşa zamanınızı bu filmi izleyerek harcamayın çok kötü bir film
prensesozlemmm
prensesozlemmm

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Vin Diesel ve Paul Walker oyunculuğu harikaydı Filmde daha fazla yarış sahneleri olabilirdi ama yinede güzeldi Böyle filmler 3 boyutlu gösterilmeli
selmankucuk
selmankucuk

4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
İnanılmaz efektler müthiş bir aksiyon..Romantik film izleyicileri yaklaşmasın..Yorum yazmasın..
endroztrk
endroztrk

4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Film mi Bugün İzledim. Gerçekten Çok Güzeldi Aksiyon sahneleri Arabalar Drift... Herşey Çok Güseldi ... (: Tavsiye Ederim ...
saergul-61
saergul-61

9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Hızlı ve öfkeli gittikçe beni kendine bağlayan bir devam filmi oldu.4.film takip sahnelerinde yeni bir çığı başlattı bence ,çünki sürat artık yeraltına kaydı.bu nedenle ayrıca etkilendim.Filmi çok beğendim.
hassler8
hassler8

1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Senaryo ve oyunculuklar gerçekten çok iyi! ama Araba yarışlarının filmde az olması hüsrana uğrattı!