eğer serisinin diğer bölümlerini izleyipte beğendiyseniz bu filmedee gidin derim beğeneceğinize eminim konuda fena değil güzel sıkılmıyorsunuz..iyi seyirler..
konuya takılanlara seslenmek gerekirse ilk film hariç konu zaten tutmadı serinin diğer filmlerinde...bu filmi izleyenler çoğunlukla modifiyeli otomobiller için izliyor...serinin her filminden sonra farklı modifiye akımları başlıyor... ama sadece vin diesel ve paul walker birarada olduğu için bile izlenir...michelle rodrigezi de unutmamak lazım...
arkadaslar bugün izledim filmi cok güzeldi.ilk sahnesinden son sahnesine kadar sizi alıyor.yani hiç sıkılmıyorsunuz.bu kadar ünlü oyuncu varken sıkılmak dogru olmaz zaten.filim harika.bence herkez bu filmi sinemada izlemeli.ilk 3 filmi sinemada izlemedim.cok pişmandım.fakat bu sefer düşünmeden gittim ve harika oyuculuk,yönetmen,senaryo harika bence kaçırmayın derim.10/10
arkadaşlar filim süperdi zaten kadroya baktığınız zaman filmin ne kadar kaliteli olabileceğini düşünebilirsiniz filim süper filimi izledikten sonra o içinizdeki araba tutkusu yeniden alevlnicek skyline gtr ;)
bu filme kötü diyenleri anlamıyorum gerçekten,uzun zamandır sinemadan çıktığımda beni bu kadar etkileyen film olmamıştı,çok beğendim,serinin en iyisiydi,
bencede vin dieselsiz hızlı ofklei filmlerinin pek tadı olmuyordu bu adam bence aksiyon filimleri için yaratılmıs bir jason statham ne ise vin dieselde o bence umarım cok guzel bir filim olur tekrar tekrar izleris :)