6OK
10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Serinin en vasat hatta kötü filimi olmuş. Büyük hayal kırıklığına uğradım. Hani bildik hızlı öfkeli serisinin devamı değilde başka isim altında çıksaydı Aksiyon/macera filmi olarak iyi olurmuş ama o alışıldık Hızlı ve Öfeli filmleriyle alakası yok.Dişe dounur ilaç niyetine bir yerde (oda ortalarda) araç kapışma sahneleri koymuşlar onun haricinde modifiyeli arabalar, bol sokak yarışları bekliyorsanız sizde benim gibi hevesiniz kursağınızda sinemadan ayrılırsınız. Zamanınıza ve paranıza yazı olur, beleyin dvdsi çıınca bi ara alır izlersiniz.
Serinin son filminde,ilk bölümdeki kadroya geri dönüş yapılıyor.İlk bölümdeki kadrodan en çok görmek istedigim kişi,Michelle Rodriguezdi.Onuda daha filmin başında kaybedince biraz keyifsizlendim.Modifiye edilmiş arabalardan,süratten ve aksiyondan hoşlanalar için iyi diyebilirim.Benim için sıradan bir yapım.Tünel sahneleri,biraz gerçekçi yanı eksik gibi görünsede,en iyi sahneler yine onlardı.Meraklısını için izlenebilir
bazen sırf bir filme gitmiş olmak için gidersiniz ya ben erkek arkadaşım istiyor diye gittim. filmin formatı belli asla bana göre olmadığını da biliyordum kadınlar bir meta olarak gösteriliyor çoğu zaman sinir bozucu ..yine de gitmek durumunda kalan bayan arkadaşlar film 2 yarıdan sonra biraz daha izleneblir hale geliyor...ama bir çok sahnede yok artıııııııııııık diyorsunuz :)
sadece ve sadece vin için bile bu filme gidilirki diger oyuncuları saymaya gerek bile yok serinin sadece ilk filmmi güzeldi we sanırım bu filmde serin en güzel 2.si olacaktır.serinin 2 we 3. filmleri ilkinin cok gerisinde kalmıştı bence film tekrar vin le dogucak :)
Harbiden ayıp yani... Ben başka hiçbirşey bulamıyorum.. Hayır arkadaşlardan biri senaryo aynı demiş. Ne bekliyoruzki burada??? Dünyada olabilicek her türlü seneryo yaklaşık işlendi... Ne yani bu sefer arabaların uçmasını felanmı bekliyordunuz...
Bu şuna benziyor: Yüzüklerin efendisi 1de yüzüğü yok etmeğe çalışıyorlar,2.sinde neden yine yüzüğü yok etmeye çalışıyorlar?? gibi birşey oluyor.. ;)
Hızlı ve Öfkeli 4 te araba yarışının az olmasına rağmen kurgu ile yine de kendisini izlettiren bir film. Film de biraz daha müzik koyabilirlerdi. paul ın oyunculuğunda ise bir kusur bulamadım. Başka aktör olsa sırıtırdı. Bence Paul a yakışmış. Filmdeki bazı sahneleri ile de eski bölümlerinden bir ka dk lık kareler vermesi de konunun bütünlüğünü seyirciye iyi yansıtmış diyebilirim. İzlemeyen pişman olmaz.
Bu film 3 ile değilde 2 ile bağlantısı var Fragmana gelince bişeyler yapmaya çalışmışlar ama aynı tadı yakalayacağını sanmıyorum bu Bölümde Ama sonuçta merakı gidermek için izlemeke lazım :)
Devamı niteliğinde çevirilen hiç bir film,Hızlı ve Öfkeli kadar bir birine benzemiyor desem yeridir...Nerdeyse her bölümü bir önceki bölümün kopyası gibi.Sadece filmde oynayan karakterler değişiyor.Çok ilginç ama serinin ilk bölümünde,Vin Diesel ve Paul Walker oynuyordu.İkinci bölümünde ise,Paul Walker var ama Vin Diesel yok.Üçüncü bölümünde ise Vin Diesel ve Paul Walker ikisi de yok.Serinin son bölümünde ise yine iki kahramanımız iş başında.Üstelik bu sefer yanlarına Michelle Rodriguez almışlar.Sanırım bu taze kan olsa gerek.Değişik bir tip.Ama doğrusu bir anlam veremiyorum.Bu iki karakter neden ikide bir filme girip çıkıyorlar.Aralarında bir anlaşmazlık mı var?..Yoksa senaryoyu mu beğenmiyorlar?...Ama bence yeter artık.Bu filme bir son verelim.Zaten her bölümü bir diğer bölümün aynısı gibi.6,5/10