Alacakaranlık

tamamen gişeye yönelik ve gençleri etkilemye çalışan sıradan bir film 10/5
dusunen-adam
dusunen-adam

23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bence süper bir filmdi. bence bu film`in hakettiği puan 1010.2.filmide umarım 1.filmi gibi süper olur..
mronur87
mronur87

20 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bence film çok abartılıyor.bazı arkadaşlarım var 20 den fazla kez izledi saçma bence.klasik bir hikayesi var kurt adam ve kızın aşkı..hiç bir özgün yanı yok.oyunculuklara lafım yok ama genel anlamda film vasat..
sinema
1 ziyaretçi
19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Hyatımda böyLe bişee qöRmedim... Tam 26 kez izLedim ve heRkese tawsiye ediyoRum..!!Kitabını aLıp okumanız daha başka biR tat fakat kitpLa fiLmi biRbiRinden kopaRmamışLaR ... MutLaka izLemeLisiniz..!!
kuzuu
kuzuu

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
sizi alıp sürükleyen bir film herkse izlemesini tavsiy edebilirim
kubbb-2
kubbb-2

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bence çok qüzel bi film bi kaç eksiği olsada kesinlikle izlemelisiniz.2. filmi merakla bekliyorum.
makman
makman

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
nihayet romantik bi vampir filmi de izledik.bi o eksikti zaten.vampirler herzamanki gibi ekrana güzel varlıklar olarak lanse edilmiş ama filmde gerilim yok korku yok vampirlik yok konu yok bişey yok.
hy2005
hy2005

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film şimdiye kadar izledğim en saçma bir filmdi.... akıcılık yok mantık yok aksiyon yok yalnızca vampir dünyasını merak edenlere tavsiye edilebilir.. zevk meselesi ama ben hiç beğenmedim....
cougarcop
cougarcop

11 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film kendini izleten ve farklı konusuyla içine çeken bir yapım.ama açıkça bu puan bu filme fazla.6,5-7 aralığında olması gerekir diye düşünüyorum. umarım ikinci filmde biraz daha şaşırtmayı başarırlar.çünkü bu filmde abeslikler fazlacaydı.6,7/10
pc-kopat
pc-kopat

11 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmeli süper bi film ya beyzboll oynadıkları sahne gerçekten muhteşemdi
Meet-in
Meet-in

9 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Abartıldığı kadar aman aman bir film değil.Ama kötüde değildi.6/10
malazgirtmeydansavasi
malazgirtmeydansavasi

8 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çok beğendim.film 2 saat sürüyor ancak bana sanki saatlerdir seyrediyormuşum gibime geldi.Çok beğendim sanki o ani yaşıyorum gibi oldu.serinin devamını sabırsızlıkla bekliyorum
ua1905gshavva
ua1905gshavva

6 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bende bu kitapların hayranı olan bir okuyucuyum ama kitap hakkında (veya film) bazı olumsuz eleştirilere de katılıyorum. Öncelikle kitaptaki her şeyin yazarın yazdığıyla aynı olmasını bekleyemeyiz çünkü olay yazarın yazdıkları üzerine dönse de bize ileten çevirmen ben bu yüzden yabancı basınlarda bu kadar yankı uyandırdığını düşünüyorum. Ayrıca özellikle kitapta Edward bir tanrı qibi anlatılmış bu yüzden de bayanların beğenmesini normal karşılamalıyız bence. Filme gelirsek film bittiğinde yüzümdeki ifadeyi açıklayamıyacağım çünkü baya hayal kırıklığına uğradım her şey hızlı bir saçmalıkta olup bitiyor ve efektler de berbat bir de yabancı filmleri iyi zannederiz ama ben bunun yönetmen yüzünden olduğunu düşünüyorum haklısınız 400 sayfalık bir kitap senaryo olarak aynen yazılamaz ama madem bir işi beceremeyeceksin hiç kalkışma daha iyi. New Moonun bir hayal kırıklığı olmaması için dua ediyorum.
nskmourinho
nskmourinho

5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Orta sınıf film işte tv de görsem kanal degiştiririm ne filmler gördük ya bu ne ki
angaralı
angaralı

2 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
sevgili liverbird 20 yaşın üzerindeyim ve filmi beğendim.Tamam bir şahaser olmayabilir ama gerçekten güzeldi,abartmaya gerek yok diyor bazı arkadaşlar haklı olabilirler,ama bence var bir çok saçma sapan filmlere 10 puan veriliyorda bu filme niye verilmesin onlarla karşılaştırıldığında bu filme haksızlık olmuyormu?