filmi saçma buldum. yani gülemeyeceğim kadar saçma. eğlenceli olabilir ama bi amaç olmadığı için film bittiğinde eee ne oldu şimdi? gibi saçma bi durumda kalıyoruz. gerçekten hiç gülmedim zaten gülünecek sahne yok en fazla tebessüm kondurursunuz suratınıza. sonuç kötü puan 10/5 :(
Mükemmel bir komedi filmi izlemek istiyorsanız kesinlikle ilk tercihiniz olsun ! Sidewaysden beri hiç böyle olmamıştım. Hangi yönden bakarsan bak başarılı ! Müzik seçimine söylenecek söz yok ! Hele ki akustik candy shop !
mükeemmeell :) hatta alanın who let the dogs out repliği kopardı beni :D bir hafta boyunca aynı şarkı kafamda döndü durdu :Dkesinlikle kaçırılmamalı 10/10 ;)
kesinlikle muhteşem bir film çok komik alan karakterine bayılacaksınız filmde abartılmış bir şey yok ve şunu da söylemeden geçemicem müzikler süper filmle o kadar uyumlular ki ayrıca populer müzikler olduğundan hemen soundtracktını aradım internette gülmek istiyorsanız kaçırmayın derim..
kim ne derse desin komadi dalında filim çok iyi yapılmış keşke bütün komedi filmleri böyle olsa son zamanlarda amerikan yapım bundan daha iyi komedi yapımı bilen varsa söylesin