Felekten Bir Gece
4,2

gurtukan
gurtukan

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Süperdi. Son yıllarda izlediğim en güzel komedi filmiydi. Amerikan Pastası ile falan kıyaslanması çok saçma çünkü bu film ailecek izlenebilecek heryaşa hitap eden enfes bir komedi. Tavsiye ederim. 8/10
dubleplatin
dubleplatin

7 Ocak 2010 tarihinde eklendi
valla bence uzun süredir yapılmış en iyi amerikan filmlerinden biri vakit geçirmelik gibi görünüyor ama çok eylenceli tavsiye ederim izleyin;):):),
ayhankaraaslan
ayhankaraaslan

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en komik ve en eğlenceli film diyebilirim. harika senaryo, harika oyunculuklar. başından sonuna kadar sizi şaşırtan bir film. kaçırmayın. 9/10
sunarsmehmet
sunarsmehmet

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
o kadar da güzel bir film deil 6 lık bir film en ii amerikan komedi filmi demeyin lütfen amerikan komedi filmi izlememişsiniz herhangi bir amerikan pastası filmi bundan kat kat ii ve güldürücüdür
musty-blues
musty-blues

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en eğlenceli film, fazla düşünmeyin izleyin !
kayyan
kayyan

27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
şimdiye kadar gördüğüm en güzel amerikan komedisi. izlenesi gülünesi bi film...
sbrykc
sbrykc

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film izledim en keyif verici bir senaryo komedi unsuru bol bir yapıttır 10/10 veriyorum bu tarz filimler cok cıkmıyor piyasaya
odinhan
odinhan

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Güzel,eğlenceli bir komedi.Yinede 8-9 puanlar biraz abartı olur düşüncesindeyim.10/7
diem85
diem85

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Sadece güldürmek için hiç bir telaşa kapılmamış tavırlar bakışlar düşülen durumlar ve mükemmel final!Çok ama çok kaliteli...Tavsiyem kesinlikle izleyin!
vitriviuso3
vitriviuso3

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İzleyin... Kesin izleyin hatta =)
KeyserSoz3
KeyserSoz3

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Cok matrak bır fılmdı :D dıger laçkalaşmış amerıkan komedı fılmlerının aksıne cok farklı bır senaryo ve kurgu :) oyunculuklara bayıldım.geyık muhabbetınden sonra ızledıgım en ıyı komedı.ayrıca bende merak edıorum o tavukların nereden geldıgını :D hemen ızleyın derım...
volkanick
volkanick

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Zaman zaman komik ama genel anlamda matrak bir film.Farklı bir kurgu ve senaryo..tek merak ettiğim o tavuklar nerden geldi..
potasyum
potasyum

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Tatsız bir gün geçirdikten sonra gittiğim filmciye bana kafamı dağıtacak bir film vermesini istedim,o da bu filmi önerdi.Ne kadar teşekkür etsem azdır o kişiye.Diğer amerikanvari filmlerden çok farklı ve de çok güzel.
HÜSEYIN KILIÇ
HÜSEYIN KILIÇ

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Son Zamanlarda İzlediğim En Matrak Film
zaping1
zaping1

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
kım ne derse desın harıka bı fılm cok guldum cooook :D