Şimdi bu sözde ''2009'un en komik filmi'' etiketli ''The Hangover'' biraz fazla abartılıyor bana göre.Film güldürmekten ziyade zaman zaman beni gülümsetti sadece.İzleyeceğimiz herhangi bir Jim Carrey,Steve Carell ya da Eddie Murphy filmi bundan daha fazla güldürecektir,bundan emin olun.Ve yine ben bu aktörlerin filmleri dışında ''The Hangover''dan komik olan bir yığın film sayabilirim.Ama her şeye karşın kötü film diyemem,üzerinde çalışılmış ve belli bir kaliyeyi yakalamayı başarmış görünümünde.
Film benim için ne yazik ki hayal kirikligiydi.Filmin, asagi yukari 2-3 yazda bir vizyona giren bagimsiz-kara komedilerden (Hiç Hesapta Yokken,Onunla Bir Gece vs.) hiç bir farkliligi oldugunu da düsünmüyorum.Bu filme 8 gibi ortalama veren arkadaslarin da bu filmi iki sene sonra hatirlamayacaklarina eminim.(Çünkü yukaridaki filmlerin oynadigi yaz aylarinda da o filmleri yere göge sigdiramiyorlardi) Bknz.(Toplumsal Hafiza) Not:Bu film yerine ''40 Yillik Bekar''i izlemenizi tavsiye ederim. Yillar sonra gelen yorum: Bu kadar saçma bir filmin nasil bu kadar sevilip, seri haline dönüsebildigini cidden aklim almiyor hala. Beni ters köseye yatiran filmlerden.
yorumlar abartılmış bence aman aman bir film değildi.otele kaplan girmesi adamın çatıda kalması falan çok saçmaydı.bir çok saçma yeri vardı.bir kaç yerde güldürüyor ama ahım şahım bi film değildi. aldığı puan da fazla bence. ikinci filmi de izlemeyi düşünmüyorum.