Eğlenerek zaman geçirmek için bire bir. Fakat öyle abartıldığı kadar değil. Filmin en bilindik ismi Bradley Cooper "Phil" rolünde çok vasat bir görüntü ortaya koymuş. Açıkçası "Limitless" filminde çok iyiydi. Burada bence hayal kırıklığı. Filmin en başarılı oyuncusu Ed Helms. En başarılı sahnesi filmin sonunda foto karelerinin yayınladıkları bölüm oldu. Çok fazla bir beklenti içine girmeden seyredilir.
Film güzel kötü değil ama abartıldığı kadarda kahkaha attırmadı. Hatta hiç kahkaha atmadım ama tebessümle izledim ama yorumlarda bahsedildiği kadar efsanede değil! Höh! Güzel izlenilebilir.
Öncelikle aile ile izlenebiliecek bir sinema filmi olmadigini belirtmek isterim. Ancak gülmeye hazir bir arkadas grubu ile izlenirse filmden keyif alinabilir. Uzun süredir sinema filmlerinde aptal ve komik olan bir karakter göremiyorduk. Bu filmde Alan karakteri bu boslugu dolduruyor. Filmin izlenebilir olmasinin en önemli nedenlerinden biri de basindan beri "Nasil oluyor da sabah uyandiklarinda her sey karisik bir halde ve neden kimse bir sey hatirlamiyor?" diye kendi kendinize soruyorsunuz. Bu da hikayede akiciligi sagliyor. Filmde bir sekilde gülüyorsunuz ama kaliteli espriler içerdigini sanmayin. Kaliteli bir film ariyorsaniz bu filmi de izlemeyin. Amaçsizca gülmek ve sadece eglenmek için izlenebilir. Basa sarip tekrar izlenebilecek bir film degil açikçasi.
Ben filmin abartıldığını düşünüyorum tamam komikti ama öyle gülmekten yarıldım da diyemem konu falan herşey sıradan,izleyecekler çok beklenti içerisinde izlemesinler.7/10
Bu yapım hakkında söyleyeceğim eğlenceli bir film olduğu gerçeğidir.Bir komedi filminden beklentileri The Hangover ın rahatça karşıladığını söylebilirim.Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 7.5 puan veriyorum.Eğer izlemeyenler varsa izlemelerini tavsiye ediyorum.....
Yorumlardan sonra çok kahkaha attıran bir film gibi düşündüm ama iki kere gülmüşümdür. Film boş zamanı değerlendirmek için eğlenceli türden film katagorisinde izlenebilir 10/6
Beni yer yer güldüren ama kesinlikle kahkaha atmama sebep olamayan bir film. Neden böyle diyorum. Çünkü burda okuduklarımdan sonra epey kahkaha atacağımı düşünmüştüm. Ama sanırım benim espri anlayışım burdaki çoğunlukla uyuşmuyor. Bence vasat bir komedi.
bu film abdde gişe rekoru kırdı ve altın küre aldı oscar adaylığı konusunda bir fikrim yok imdb puanıda iyi sayılır. ancak benim bu filme verebileceğim puan en iyi ihtimalle 6,5 gibi birşey. benim izleyiciliğimin ve eleştirimin harika olmasından dolayı kaynaklanan bir durum değil kesinlikle. bu kadar bahsi geçen film için beklentilerin yüksek tutulmasıyla sunulan film çok hafif kaçıyor. klasik bir bekarlığa veda partisine giden kahramanlar eğlenirler ve ertesi gün odada bir bebek kaplan ve tavuk vardır ve esas adam damatta ortada yoktur. ve hiç birşeyde hatırlamazlar. film bu noktadan sonra kahramanlarımızın neler yaptıklarını ve damatımızı arama çabaları. bu ve buna benzer konular hollywood filminin çok sık kullandığı oykülerdendir. yalnız hangover kanımca onlardan bir gomlek aşağıda. filmde gülmek için kaliteli diyebileceğimiz doğru düzgün espiri bulamadım ve filmide ingilizce izledim. sadece bir çok filmde rastlayabileceğimiz absürd mizaha yakın bir kaç sahne var komedi adına ne yazık ki. finali ise daha zayıf olmuş. eğer canınız sıkılıyorsa ve daha iyi bir alternatif yoksa izlenilebilir. ancak fazla beklenti içine girmeyin derim.